Accountmanager binnendienst

Ter ondersteuning van de afdeling Sales zijn wij per direct op zoek naar een Accountmanager binnendienst

De functie van accountmanager binnendienst biedt een uitdagende en zeer gevarieerde aanvulling op je werkervaring. In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden. 

Wat ga je doen als accountmanager binnendienst?

De functie van accountmanager binnendienst biedt een uitdagende en zeer gevarieerde aanvulling op je werkervaring. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden. Dat doe je niet alleen door actief bedrijven uit onze doelgroep te benaderen vanuit ondersteunende campagnes maar ook door contact te onderhouden met bedrijven die interesse hebben getoond in onze kwalitatief hoogwaardige kennis, producten of diensten. Je sluit zelfstandig nieuwe lidmaatschappen af en adviseert deze leden op de mogelijke diensten vanuit onze vereniging. Je collega’s in de buitendienst gaan op bezoek bij de grotere (potentiële) leden. Een optimale samenwerking tussen binnen- en buitendienst en onze adviseurs zorgt voor een mooie toename van het aantal bedrijven dat zich thuis voelt bij evofenedex.

Naast het werven van nieuwe leden help je bestaande leden met het optimaal gebruikmaken van hun lidmaatschap door ze te adviseren op de mogelijkheden die voor hen van belang zijn. Je vormt je daarvoor een goed beeld van die leden en kunt je verplaatsen in het werk wat ze doen. Leden die goed op de hoogte zijn van onze werkzaamheden blijven beter aan ons verbonden. Een extra meerwaarde vanuit jouw functie is het beheren van een eigen opleidingen- en productenportfolio waar je leden op adviseert en deze diensten samen optimaliseert met collega’s. 

Om succesvol te zijn heb je veel contact met de verschillende afdelingen binnen evofenedex. Je helpt onze expertisegebieden door ze bijvoorbeeld te ondersteunen met marketingacties, commerciële projecten en het adviseren van leden op voor hen interessante diensten.

Wat verwachten we van jou als accountmanager binnendienst?

 • Afgeronde commerciële hbo-opleiding.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring. Heb je die opgedaan in een commerciële, logistieke of exportgerelateerde functie dan is dat een pre.
 • Je bent zelfstandig, ambitieus en leergierig.
 • Je bent in staat om een veelheid aan kennis te vertalen naar een concreet en waardevol advies.
 • Je bent een open, energieke professional, vindt het leuk om uitgedaagd te worden door je omgeving en maakt graag gebruik van de ruimte die we je bieden om je continu te blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij jou in de functie van accountmanager?

 • een modern en gevarieerd pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een werkweek van 37,5 uur (1 FTE)
 • 8% vakantiegeld
 • 27,5 vrije dagen en 2 collectieve vrije dagen
 • een goede pensioensregeling
 • een thuiswerkvergoeding
 • top ICT- en thuiswerkvoorzieningen
 • de mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten
 • en als je op kantoor bent; de lekkerste lunch van Nederland

Kom jij ons team versterken?

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange, hr-adviseur via 079-3467346.
Stuur ons je cv met motivatiebrief of neem een video van ongeveer 45 seconden op, waarin je vertelt wie je bent en waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via de sollicitatiebutton.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Lydia de Lange
Contact

Vragen over vacatures

Lydia helpt je graag verder