Regio Midden/Zuid Nederland

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime medewerker

Wat ga je doen in deze uitdagende functie?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je commerciële ervaring samenkomt met je interesse in de ontwikkeling en het opleiden van mensen op het gebied van intern transport? Dan is dit de functie voor jou!

 

Als accountmanager opleidingen adviseer je onze ledenbedrijven en klanten op het gebied van intern transport opleidingen. Omdat je in nauw samenwerkt met onze leden spreken wij in de praktijk liever over relatiemanagement. Je levert een belangrijke bijdrage in het voorzien van kwalitatief getraind personeel door middel van een bewust en veilig opleidingsprogramma. Met het ware commerciële bloed in je aderen vind je elke mogelijkheid om de goede relaties met onze leden en klanten te onderhouden een leuke uitdaging omdat je zelf ook elke keer iets nieuws kunt leren. Uiteraard voeg je ook graag nieuwe relaties toe om de diversiteit van het uitgebreide netwerk verder uit te breiden.

Jouw werkzaamheden bevatten o.a.:

 • Je verzorgt het contractbeheer voor vaste klanten.
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen in jouw regio.
 • Je bent verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van een individueel accountplan en het oppakken van leads voor de organisatie.
 • Je schakelt regelmatig met de teamleider docenten van de Unit IT ten behoeve van inhoudelijke opleidingstrajecten bij klanten en interne kwaliteitsverbeteringen.
 • Je vertegenwoordigt Unit IT tijdens bijeenkomsten en evenementen (netwerkfunctie).

Wat breng je ons als relatiemanager?

 • Hbo-werk- en -denkniveau in een commerciële richting.
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld accountmanager.
 • Je bent in staat om de praktijksituatie en behoeften van de klant te vertalen naar onze diensten en/of producten.
 • Affiniteit met en brede kennis van logistiek.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.
 • Je bent een echte netwerker die beschikt over een resultaat- en klantgerichte instelling.
 • Je straalt enthousiasme uit, toont initiatief en bent zeer proactief in je manier van handelen en werken.
 • Woonachtig in Zuid-Holland of Noord-Brabant.

Zin om nog meer te doen naast je vaste werkzaamheden? Er zijn altijd wel projecten waar je een bijdrage aan kunt leveren om je functie nog leuker te maken. We zijn nu bijvoorbeeld druk bezig met het afstemmen van raamovereenkomsten met multinationals en we ondersteunen onze leden en klanten om ze actief toe te laten werken naar de veiligste magazijnen in Nederland.

Wat bieden wij jou?

Los van de jou bekende dynamiek in het werkveld, is er bij ons veel meer afwisseling dan bij overheid of bedrijfsleven. Onder onze leden en klanten van groot tot klein vind je de grootste chipmachinefabrikant ter wereld, wereldleiders in vaccins, maar ook een bedrijf dat bijen over de hele wereld stuurt voor de bestuiving van gewassen. We zijn een open, flexibele en collegiale organisatie, waar mensen het snel naar hun zin hebben en met plezier werken.

Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 28,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder