skipToContentskipToFooter

Exclusief voor leden van evofenedex

04-10-2023 Vol trots kondigen we aan dat het allereerste Exportcafé plaatsvindt op 12 december in de Jopenkerk in Haarlem. Deze bijeenkomst voor exportprofessionals is exclusief voor leden van evofenedex. Met het Exportcafé trekt evofenedex het land in om met ondernemers en deskundigen in gesprek te gaan over actuele en uiteenlopende exportonderwerpen. We duiken in de exportuitdagingen, maar vooral ook in de kansen en mogelijkheden die we zien.

Het Exportcafé duidt en blikt vooruit. Dat doen we aan de hand van de uitkomsten van de Monitor Internationale Handel en Logistiek. Dit tweemaandelijkse onderzoek van evofenedex geeft een goed beeld van de verwachtingen van honderden ondernemers hoe de internationale handel zich zal ontwikkelen. De dan net verschenen uitkomsten van de monitor van begin december 2023, inclusief de duiding van wat deze cijfers voor jou als exporteur betekenen, staan centraal tijdens het Exportcafé op 12 december.

Kennis testen met pubquiz

Natuurlijk is er ook ruimte voor wat lichtere kost. Zo sluiten we af met de Export-pubquiz, waarmee je jouw exportkennis test. Wie weet ga jij wel als winnaar naar huis met een Jopen-bierpakket. Na afloop drinken we samen een drankje in het sfeervolle café van de Jopenkerk in Haarlem.

Er is maximaal plek voor vijftig leden, geef je dus snel op. Per organisatie kunnen er maximaal twee medewerkers meedoen. Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Als je onverhoopt niet kunt, is dat geen probleem, mits je dat minimaal drie weken van tevoren aangeeft. Mocht je later willen annuleren, neem dan even telefonisch contact met ons op via 079 3467 346.

Vragen over internationaal ondernemen?

Evert-Jan en zijn collega's helpen je graag verder

evert-jan evofenedex