skipToContentskipToFooter

De supplychain van de toekomst is veerkrachtig

07-06-2024 Taiwan, Gaza en Oekraïne: de onrustige situatie in de wereld toont de noodzaak om de veerkracht te vergroten in de supplychains van bedrijven. Met verschillende artikelen en een webinar helpen we, bij evofenedex, bedrijven verder.

De afgelopen jaren zijn internationale supplychains zwaar getroffen door disrupties in de productie en het transport. Internationale spanningen en verstoringen hebben de kwetsbaarheid van de ketens blootgelegd, wat de noodzaak benadrukt om supplychains anders in te richten en te besturen. 

“Veerkracht is hierbij de sleutel. Daarom hebben we, samen met Hogeschool Windesheim, aan meer dan 85 bedrijven, met een supplychain, gevraagd in welke mate zij veerkrachtig zijn of kunnen worden. Tijdens ons webinar op 28 juni krijgen de deelnemers de uitkomsten van dit onderzoek. Ook delen we concrete kennis, nodig om de veerkracht van hun organisatie te vergroten”, stelt Nanne Schriek, projectmanager supplychainmanagement bij evofenedex. 

Strategieën

Ook supplychain-adviesbureau Involvation geeft tijdens het webinar een uitgebreide toelichting op strategieën en benaderingen waarmee organisaties een veerkrachtige supplychain kunnen realiseren. “Met dit webinar willen we supplychainprofessionals, directieleden en logistiek managers van handels- en productiebedrijven, concrete handvatten geven om aan de slag te gaan met hun keten. Want je wil de zaken goed op orde hebben, zodat je een stoot kunt opvangen als het erop aankomt. Ook bedrijven die geen lid zijn van evofenedex, zijn van harte welkom deel te nemen aan het webinar”, aldus Nanne.

Resilience vergroten

Veerkracht wordt ook wel aangeduid met de term resilience. Om leden van evofenedex te ondersteunen meer resilient te worden, hebben we recent een aantal artikelen gepubliceerd die ingaan op dit thema: 

Meer informatie

Leden die vragen hebben over hoe zij hun supplychain veerkrachtiger kunnen maken, nemen kosteloos contact op met de experts van evofenedex via 079-3467 346 of [email protected] 

Neem deel aan het webinar op 28 juni

Na het volgen van dit webinar ben je niet alleen beter voorbereid op verstoringen, maar ook in staat om je bedrijf sterk te laten terugkomen na onverwachte uitdagingen.

resilience.jpg