skipToContentskipToFooter

De Wijk en Boekestijn spreken over export in Onderzeebootloods

01-02-2023 Rob de Wijk en Arend Jan Boekestijn zijn dit jaar de keynotesprekers op Trends in Export, dat op donderdag 6 april wordt gehouden in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. Bovendien wordt op deze feestelijke 25e editie voor het eerst door Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Internationaal Award uitgereikt. Deze award is voor het bedrijf dat op de bijzonderste wijze buiten de grenzen groeit.

De wereld verandert

De afgelopen jaren hebben we gezien dat de wereld van export steeds sneller verandert en dat brengt uitdagingen met zich mee. Soms biedt dat kansen zoals opkomende markten en nieuwe handelsverdragen. Maar het brengt ook de nodige onzekerheden met zich mee. Denk aan de inflatie, vraaguitval, sancties en het tekort aan personeel. Als exporteur wil je op de hoogte zijn van wat er nu speelt maar vooral ook van wat er aankomt en hoe je daaropin kunt spelen.

Exporteurs: richt je blik vooruit

Trends in Export duidt en blikt vooruit, ook tijdens deze jubileumeditie. Naast het delen van de uitkomsten van het jaarlijkse onderzoek onder duizenden exporteurs is er een fors aantal gastsprekers aanwezig. Naast de key-notes zijn er diverse kennissessies verzorgd door exportdeskundigen van onder andere Clingendael over actuele zaken zoals de hoge energieprijzen, de-globalisering en toekomstgericht internationaal ondernemen.  

Kortom: bij deze Trends in Export jubileumeditie moet jij bij zijn. Deelname is gratis dus schrijf je vandaag nog in. Meer informatie vind je op de website