skipToContentskipToFooter

Tarieven beroepsexamens met 7 procent omhoog

25-10-2023 Het CBR heeft deze week zijn tarieven voor 2024 bekendgemaakt. De tarieven van de Beroepsexamens gaan met 7 procent omhoog. Voor de particuliere examens stijgen deze met 8,5 procent.

evofenedex heeft samen met andere partijen uit de Logistiek, Transport en Personenvervoer Raad dit najaar bij het CBR aangegeven dat de logistieke sector al geconfronteerd wordt met algemene kostenstijgingen en personeelstekorten. Tegelijkertijd begrijpt evofenedex dat het CBR een prijsverhoging moet doorvoeren vanwege de toegenomen kosten waar ook zij mee kampen. Het CBR heeft in zijn tariefbepaling meegewogen dat de sector een belangrijke maatschappelijke en economische functie heeft. De tarieven voor professionele examenproducten zijn daarom niet met 8,5 procent, maar met 7 procent verhoogd.

evofenedex vindt het een goede zaak dat het CBR deze overwegingen heeft meegenomen en de prijsstijging voor de Beroepsexamens enigszins heeft kunnen beperken. Een volledig overzicht van de tarieven is te vinden op de website van het CBR.