skipToContentskipToFooter

Ten minste 80 procent van deelnemers tevreden tot zeer tevreden

20-10-2022 De opleidingen van evofenedex hebben in oktober 2022 een Cedeo-erkenning gekregen voor de komende 2 jaar. Cedeo is het keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. We zijn er trots op dat we wederom erin geslaagd zijn het keurmerk te krijgen.

Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, benadert Cedeo deelnemers van opleidingen met specifieke vragen over hun ervaringen met evofenedex. Het gaat hierbij zowel om trainingen met open inschrijving als maatwerkopleidingen (incompany). Tijdens het interview komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: het programma, de docenten, het lesmateriaal, de accommodatie, relatiebeheer en de prijs-kwaliteitverhouding.

Klanttevredenheidsonderzoek

Alleen als uit het klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat ten minste 80 procent van de deelnemers over het geheel ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ is, krijgt een organisatie het Cedeo-keurmerk. Wij spannen ons met alle opleidingscollega’s en docenten elke keer weer in om de opleidingen tot een mooie en leerzame ervaring te maken. Dan is het fijn om een bevestiging te krijgen dat de deelnemers tevreden zijn. Hieronder een aantal citaten van onze deelnemers en opdrachtgevers van opleidingen:

“Ze zijn goed in de praktijk én de theorie.”

“We hebben een goede relatie opgebouwd. Je hoeft niets meer uit te leggen. Ze kennen je.”

“Het is echt persoonlijk. Als opdrachtgever en cursist ben je bepaald geen nummer.”

“Ze kunnen de opleidingen incompany uitvoeren, denken mee en kijken hoe ze het meest uit een dag kunnen halen door tijd- en kostenbesparend te werken.”

“Het is tot in de puntjes geregeld. Ik geef aan wat ik nodig heb en daarop doen ze een passende aanbieding. Ik word goed ontzorgd.”

“De lesstof wordt goed uitgelegd, met voldoende praktijkvoorbeelden en je krijgt voldoende individuele aandacht.”

“De docent was goed voorbereid en liet veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.”

 Kwaliteit opleidingen

Bij evofenedex zijn we vooral blij met de feedback die we hebben gekregen van onze deelnemers. Dat we daarmee een Cedeo-erkenning krijgen is natuurlijk mooi, maar het inspireert ons vooral om de kwaliteit van onze opleidingen nog verder te verhogen.

Benieuwd welke opleidingen evofenedex op de agenda heeft staan? Bekijk het volledige aanbod.