skipToContentskipToFooter

Een vernieuwd overzicht met alle rijverboden en feestdagen in Europa

19-01-2024 De Rijverbodenkalender 2024 is beschikbaar. Leden van evofenedex ontvangen een gedrukt exemplaar als poster bij het evofenedex magazine van februari. De digitale versie van de kalender kunnen leden nu alvast downloaden. Wie dat wil, kan een papieren exemplaar nabestellen.

De Rijverbodenkalender 2024 toont een schematisch overzicht van de rijverboden op nationaal en regionaal niveau, per land en per maand. Daarnaast staat op de kalender een kaart van Europa, met de feestdagen en rijverboden per land en per datum.

Ook maandkalender beschikbaar

Net zoals andere jaren kunnen leden de poster (84x120cm) los aanvragen. Zowel een digitale als een papieren versie is beschikbaar. Ook is er een versie die per maand een overzicht biedt van de feestdagen en rijverboden.

Hang de kalender als poster aan de muur

rijverbodenkalender_poster2024.jpg

Bekijk de kalender eenvoudig op een computerscherm

Rijverbodenkalender_laptop2024.jpg

Handig voor eigen vervoerders, verladers en planners

De rijverboden verschillen van land tot land. Een blik op de Rijverbodenkalender en je weet wanneer de landelijke en regionale feestdagen en rijverboden zijn. En dat in 37 landen. Met de Rijverbodenkalender plan je je routes veel efficiƫnter en staan je chauffeurs niet onnodig stil. Kortom, de Rijverbodenkalender is een praktisch hulpmiddel voor als je dagelijks met het organiseren van je vervoer bezig bent. Bestel de kalender.

Rijverboden op zaterdag en zondag

In veel landen gelden er soms in de weekenden rijverboden. Ook die staan op de kalender aangegeven. Op onze website vind je eveneens een feestdagenoverzicht per land: Feestdagen en rijverboden in Europa | evofenedex.

Abonneer je op de Vervoer Update

Exclusief voor leden van evofenedex is er de Vervoer Update. De nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van nieuwe wet- en regelgeving, chauffeursverplichtingen en rijverboden