skipToContentskipToFooter

De Roer- en Swalmentunnel in Limburg 6 weken dicht

05-05-2023 De Tunnel Swalmen en de Roertunnel zijn na vijftien jaar toe aan groot onderhoud. Behalve om regulier onderhoud gaat het ook om het vervangen van enkele technische systemen in de tunnels, die deel uitmaken van de A73. Omdat het in de vakantiemaanden vaak minder druk is op de snelweg, vinden die werkzaamheden vanaf medio juli tot begin september plaats.

Volgens de voorlopige planning van Rijkswaterstaat worden van 14 juli tot en met 5 augustus de tunnels in de noordelijke richting afgesloten tussen Maastricht en Venlo. Van 5 augustus tot en met 28 augustus gaan de tunnels in zuidelijke richting dicht. Ook zijn er nog enkele nachten gepland waarin beide tunnel dicht zijn voor het verkeer.

Omdat de afsluiting een grote impact heeft op de bereikbaarheid van bedrijven voor goederen en personeel, organiseert evofenedex samen met andere stakeholders twee informatiebijeenkomsten om onze leden te informeren over de actuele ontwikkelingen.

Deze informatiebijeenkomsten vinden plaats op 15 en 22 mei in het kantoor van de Limburgse Werkgevers vereniging (LWV) aan de Godsweerdersingel 77 in Roermond. Aanmelden kan via een speciaal online formulier.