skipToContentskipToFooter

Stap voor stap aan de slag tijdens onze praktische duurzaamheidswebinars

5 januari 2022 De overheid heeft in 2018 het doel gesteld om in 2030 bijna de helft (49%) minder broeikasgassen uit te stoten dan in 1990. Als bedrijf kun je hieraan een bijdrage leveren door je CO2-uitstoot te verlagen. Maar hoe pak je dat aan? Tijdens onze duurzaamheidswebinars op 20 januari, 3 februari en 24 februari geven we je goede, praktische handvatten.

Als ondernemer sta je voor de uitdaging hoe je binnen je bedrijf − en in de keten − de CO2-uitstoot kunt verminderen. Het begint allemaal bij een inventarisatie van het huidige brandstofverbruik van je voertuigen. Gelukkig zijn er genoeg tools die je helpen om bijvoorbeeld je eigen CO2-footprint uit te rekenen. evofenedex biedt de Duurzaamheidsscan en de analysetool van BigMile aan. Tijdens onze duurzaamheidswebinars lichten we deze tools toe.

Samenwerken met je klant
Een handige tip is ook om aan tafel te gaan zitten met je klanten. Mogelijk kun je met hen gaan samenwerken bij het nemen van duurzame stappen in de keten. Tijdens een van de webinars komt het bedrijf Lessgo aan het woord. Zij hebben hun goederentransport in de logistieke keten op een slimme manier geregeld door een samenwerking met klanten aan te gaan. Heb jij klanten die je kunt betrekken bij de verduurzaming in jouw keten? Denk er alvast over na en bespreek het tijdens de webinars.

Schrijf je in voor de duurzaamheidswebinars
In de ochtenden van 20 januari, 3 februari en 24 februari praten we je bij en helpen we je op weg bij het praktisch toepassen van duurzaam ondernemen in jouw bedrijf. Leden van evofenedex ontvangen na deelname het certificaat Duurzaam Ondernemen.