Wij zijn per direct op zoek naar een Administratief medewerker HR

Waarom past deze functie zo goed bij jou?

Je bent op zoek een functie waar je lekker kunt doorwerken en aan het eind van elke dag met een tevreden gevoel over de resultaten van het werk dat je hebt verzet naar huis gaat. Je houdt van structuur in je werkzaamheden maar dan wel in een organisatie waar nog eens wat te beleven valt. Bij ons ben je dan aan het goede adres: je combineert je kennis en ervaring op het gebied van HR-administratie in een omgeving waar elke dag iets nieuws valt te leren.

Je komt te werken in een team van drie betrokken en inspirerende collega’s, bestaande uit een HR-manager en twee HR-adviseurs. Op de afdeling kom je in aanraking met vrijwel alle onderdelen van het HR-vakgebied en ook jij weet dat je vanuit je ervaring goede adviezen kunt geven om de processen te optimaliseren. Waarom zou je tenslotte iets blijven doen als het sneller en beter kan?

Vanzelfsprekend geven we je de tijd om je alle processen en werkzaamheden rondom de vele HR-mutaties eigen te maken maar jij weet uit ervaring dat je snel in staat bent om je tot de vraagbaak te ontwikkelen op het gebied van de administratieve verwerking van HR-mutaties. Je werkt samen met je collega’s van HR maar ook met de salarisadministrateur en de vele enthousiaste collega’s en leidinggevenden binnen evofenedex.

Ook ben je verantwoordelijk voor de planning van ons academy programma, het beheren van de HR-mailbox, het optimaliseren van ons personeelssysteem, administratieve ondersteuning in de werving en selectie en communiceer je relevante en actuele HR-informatie via ons intranet.

Hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit bij evofenedex?

Als je je dag begint, controleer je nog even dat alles tot in de puntjes is geregeld voor de nieuwe medewerkers die vandaag beginnen. Alle werkzaamheden omtrent de indiensttreding zijn geregeld en alles en iedereen staat klaar om nieuwe collega’s een goede start te geven.
Vervolgens start je je Outlook mail op en loop je de mailtjes van de gezamenlijke HR-mailbox door en onderneem je waar nodig acties. Om 10 uur is het tijd voor salarisoverleg met de financiële administratie waarin jij het voortouw neemt in het gesprek over de salarismutaties van de lopende kalendermaand. Na het overleg ga je aan de slag met het correct verwerken van verschillende mutaties op gebied van in-, door- en uitstroom vanuit ons personeelssysteem Visma.
Na de lunchpauze start je met het opzetten en inplannen van afspraken voor onze nieuwe medewerkers in het academy programma. Tussendoor neem je de telefoon aan en beantwoord je vraagstukken van collega’s en externe klanten op het gebied van HR. Aan het einde van de middag sluit je af met een informatiebericht op ons intranet over nieuwe regelingen of belangrijke ontwikkelingen op het HR-vakgebied.

Wat bieden wij jou?

Los van de jou bekende dynamiek in het werkveld, is er bij ons veel meer afwisseling dan bij overheid of bedrijfsleven. Onder onze leden van groot tot klein vind je de grootste chipmachine fabrikant ter wereld, wereldleiders in vaccins, maar ook een bedrijf dat bijen over de hele wereld stuurt voor de bestuiving van gewassen. We zijn een open, flexibele en collegiale organisatie, waar mensen het snel naar hun zin hebben en met plezier werken.

Naast een marktconform salaris bieden we een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, 27,5 vrije dagen, een thuiswerkvergoeding, een goede pensioensregeling, faciliteiten om deels vanuit huis te werken, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Wat breng jij ons als administratief HR-medewerker?

  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen een HR-afdeling in een commerciële en/of zakelijke werkomgeving.
  • Je bent ervaren in het werken met personeelsinformatiesystemen.
  • Je bent resultaatgericht, analytisch zeer vaardig en je beschikt over een goed inlevingsvermogen.
  • Je kunt met verschillende typen mensen goed omgaan en hebt overtuigingskracht.
  • Je bent proactief, accuraat en je instelling is flexibel, betrouwbaar, no-nonsense en klantgericht.

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal kunnen organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder