Logistieke en exporttrainingen voor elk niveau

Grootste kennisaanbod

Met meer dan 75 jaar ervaring en een schat aan kennis is evofenedex de autoriteit in opleidingen in logistiek en internationaal ondernemen. Onze opleidingen houden ondernemers en hun medewerkers letterlijk en figuurlijk bij de les, op elk gewenst niveau en in elk carrièrestadium. Jaarlijks helpen we zo’n 15.000 cursisten bij het vergroten van hun vakkennis en het verkrijgen van de juiste diploma’s. En helpen we hun werkgever of onderneming daarmee direct een stap voorwaarts.

Rendabele investering

Het verkrijgen van nieuwe kennis, we weten allemaal hoe inspirerend dat kan zijn. Maar morgenochtend zit je weer in de dagelijkse praktijk.. Het dan kunnen toepassen van die verse nieuwe kennis is vaak vers twee.

Onze filosofie is dat opleiden pas echt beklijft als er aandacht is voor theorie en praktijk, met docenten die het vak als geen ander kennen, waardoor je als cursist direct extra toegevoegde waarde gaat leveren. Dat is de belofte van evofenedex; een investering die rendabel is. Al tijdens een opleiding, maar ook na het afronden ervan. Door het contact met medecursisten, maar ook met andere alumni en ons brede netwerk. Met tientallen bijeenkomsten en events per jaar kunnen onze cursisten hun kennis blijven doorontwikkelen. Het lidmaatschap geeft daarnaast permanente toegang tot de meest state-of-the-art kennis via onze ledenservice en kennisbank. Die mix, die ons toch wel uniek maakt, noemen wij; 360 graden leren.

360 graden leren

Maar 360 graden is meer dan dat. In onze ogen betekent 360 graden leren dat je niet alleen leert van de docent, maar vooral ook van andere cursisten. Daarom laten we dat niet aan het toeval over, maar integreren we dat echt in onze leervormen. Zo maak je elkaar sterker, door te leren van vakgenoten.
Daarnaast zijn interactieve werkvormen bij ons gegarandeerd; leren door te doen, oftewel ‘action learning’. Zo brengen we de theorie en de praktijk echt over naar skills. Niet door het te horen, maar door het te ervaren.
En, heel belangrijk; een opleiding sluit je af met een praktijkopdracht. Meestal is dit een opdracht die je binnen je eigen bedrijf maakt en presenteert. Zo breng je de geleerde stof direct in de praktijk, en heeft je werkgever er ook meteen iets aan.

Geen doel op zich

Het klinkt misschien raar, maar opleiden is bij ons geen doel op zich.

Het is voor ons een middel om de logistiek of het internationale ondernemen van onze leden en klanten beter te maken. Dus vraag je om een opleiding, maar zien wij dat een andere vorm beter is? Dan adviseren we dat. Een toolbox, adviesgesprek, netwerkbijeenkomst, het lidmaatschap, onze ledenservice; allerlei alternatieve vormen van kennisoverdracht die wellicht beter aansluiten. Alleen als het echt het beste is, adviseren we een opleiding. De beste opleiding, dat dan weer wel.

De voordelen van een evofenedex opleiding

  • De beste mix van theorie en praktijk
  • Gebaseerd op de laatste kennis uit het bedrijfsleven en de vakgebied
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
  • Mogelijkheid voor Incompany, maar altijd maatwerk
  • Niet alleen een opleider, maar ook vraagbaak, lobbyist en persoonlijk adviseur
  • Direct toegang tot een uniek netwerk
  • Interactief leren door werkvormen en interactie met medecursisten
  • Leren door te doen
  • Praktijkgerichte eindopdracht
  • Opleiden is geen doel op zich

Altijd maatwerk

Altijd? Ja, altijd. Onze opleidingen zijn namelijk voor ondernemers en mede door ondernemers gemaakt. Dat stelt ons in staat om het beste uit de theorie te combineren met het beste uit het bedrijfsleven. Altijd op maat gesneden voor een specifieke functiegroep. Of dat nu op één van onze opleidingslocaties in het land is, in uw eigen organisatie of op een zelf gekozen locatie. Wij zorgen voor de hoogwaardige inhoud en het behalen van alle leerdoelen, jij voor de cursisten. Samen bepalen we de beste vorm en hoe je optimaal profiteert van onze kennismix. Zo is een evofenedex-opleiding altijd maatwerk!

Justin
Contact

Meer informatie of advies over onze opleidingen?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder