Exportorganisatie optimaliseren

Breng het niveau van de exportorganisatie op een hoger niveau

Je exportorganisatie functioneert waarschijnlijk best naar behoren. Goede mensen, goede afspraken, het gaat al jaren goed en er vinden geen grote missers plaats. Tevredenheid alom…..

Toch is de kans groot, zo is onze ervaring, dat er veel verbetering mogelijk is en jij als eindverantwoordelijke dat gevoel ook hebt. Een optimalisatiesprong van 10% zou zomaar mogelijk kunnen zijn; en reken eens uit wat dat oplevert…. Maar waar te beginnen?

Samen aan de slag

Met onze experts duik je in een beproefd en overzichtelijk stappenplan de details in. We inventariseren samen het huidige kennis-, opleidings- en ervaringsniveau van alle betrokken medewerkers, brengen de internationale in- en verkooptransacties in kaart, bepalen de logistieke stromen, het gebruik van Incoterms en de consequenties voor het logistieke en administratieve proces. Ook de order entry komt aan bod.

Wat volgt is een gericht advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Een korte investering dus, waar je jarenlang mee vooruit kunt.

Exportorganisatie optimaliseren

Plan van aanpak

We beginnen met een telefonische intake met onze gespecialiseerde ledenadviseur. Hiermee brengen we de situatie bij jouw bedrijf in kaart. Vervolgens duiken we gericht met elkaar de details in gedurende twee dagdelen Na dit advies brengen we verslag uit van alle details en ontvang je een rapport waarmee je zelf aan de slag kunt met aanbevelingen

Waarom evofenedex

  • Jarenlange ervaring op alle thema’s die relevant zijn rondom je exportorganisatie
  • Gespecialiseerde adviseurs in dienst
  • Kennis van de laatste wet- en regelgeving door ons lobbywerk
  • Profiteer als lid van de ervaring en tips uit het collectief van duizenden leden
  • Een brede blik op internationaal ondernemen die uniek en onafhankelijk is
  • Profiteer van de voordelen van jouw ondernemersvereniging; scherpe prijzen, persoonlijk contact en expertise op jouw vakgebied
Onze bedrijfsadviseur Marcel
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder