Goed verzekerd aan het werk

Bespaar en verdien met de verzekeringen van evofenedex

Speciaal afgestemd op logistieke en internationale activiteiten biedt evofenedex verzekeringen je een prachtige kans om niet alleen fors geld te besparen op je verzekeringen, maar ook geld te verdienen via bijvoorbeeld een goede verzuimcare en extra juridische bijstand. Download de brochures of overleg eens met een van de adviseurs en vraag vrijblijvend een premie-indicatie aan.

Provisieloos verzekeren

Naast alle gangbare verzekeringsproducten biedt evofenedex Verzekeringen speciaal voor onze leden ontwikkelde verzekeringen aan. Het fundament onder deze productinnovatie is de specifieke kennis en ervaring van de eigen evofenedex-medewerkers. Dankzij die logistieke inbreng ben je verzekerd van een unieke dekking! Maar je profiteert ook van provisieloze verzekeringen, scherpe premies en uitstekende voorwaarden.

Uniek samenwerkingsverband

evofenedex Verzekeringen is een uniek samenwerkingverband tussen evofenedex en Felison Assuradeuren. evofenedex Verzekeringen biedt alle producten aan volgens het nieuwe, zogenoemde CAR-model. CAR (Customer Agreed Remuneration) wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en de intermediair.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder