Juridisch Compleet

Niemand zit te wachten op een juridisch conflict

Maar als ondernemer kunnen geschillen in alle facetten van de bedrijfsvoering voorkomen. Bijvoorbeeld een ongeluk met letsel, onenigheid over de levering van goederen of een afnemer die niet betaalt. Voor deze en alle andere geschillen hebben wij Juridisch Compleet ontwikkeld.

Betaal als evofenedex-lid niet dubbel voor rechtsbijstand

Rechtsbijstand zit al bij het evofenedex-lidmaatschap inbegrepen. Je huidige rechtsbijstandverzekering is daardoor grotendeels overbodig. Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige rechtsbijstandverzekering? Dan staan wij voor je klaar.

Omdat je als lid toegang hebt tot eigen bedrijfsjuristen, betaal je in alle gevallen minimaal 50% minder dan bij je huidige verzekeraar.

Onze bedrijfsjuristen staan voor je klaar

Als evofenedex-lid heb je momenteel al toegang tot de bedrijfsjuristen. Hier kan je kosteloos bij terecht voor juridische vragen en problemen, waar je als ondernemer tegenaan loopt. Hierbij kunt je denken aan vragen over contracten, personeelsaangelegenheden of hulp bij bezwaarschriften. Deze standaard juridische dienstverlening loopt tot aan een gerechtelijke procedure.

Lidmaatschap uitbreiden met volledige juridische bescherming

Mocht een juridisch geschil tot een kortgeding of rechtszaak komen, dan wordt de zaak overgedragen aan de advocaten en juristen van SRK Rechtsbijstand.

 

Juridisch compleet is exclusief voor leden

Juridisch Compleet is exclusief voor onze-leden. Bent u benieuwd naar deze en andere voordelen van het lidmaatschap?

Voordelen op een rij

  • Minimaal 50% goedkoper dan je huidige rechtsbijstandverzekering
  • Juridische dekking tot en met de gerechtelijke procedure
  • Incassoservice in het lidmaatschap: geen zorgen meer over openstaande facturen
Sander Zandvoort
Contact

Vragen of advies nodig?

Sander helpt je graag verder