Logistieke polis

Met de evofenedex logistieke polis ben je verzekerd voor de schade die je tijdens het transport kunt oplopen.

 Of het nu gaat om een multinational of kleinschalige logistiek. Een overeenkomst van de logistieke dienstverlener voor opslag of transport die verwijst naar bepaalde voorwaarden, biedt geen of een geringe vergoeding bij schade. De logistieke polis van evofenedex dekt de schade wel. Je hebt de keuze uit diverse modules die uiteindelijk op één polis staan. Daardoor heb je dus altijd een maatwerkverzekering voor jouw bedrijf en sluiten de verzekeringen naadloos op elkaar aan.

 

  Je hebt de keuze uit de volgende modules:

  • Aansprakelijkheid: Deze module bestaat onder andere uit de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven gericht op logistieke activiteiten. Tevens biedt deze module dekking voor schade aan derden door werknemer (7:611 BW), SVI, Wegam, milieuschade, Container Trailer Aansprakelijkheid (C.T.A.) en WAM-dekking voor niet gekentekende voertuigen.
  • Goederen: Met een Goederentransportverzekering dek je materiële schade aan handelsgoederen, gereedschap en onderdelen tijdens het transport.
  • Mobiele objecten: Met deze module heb je de mogelijkheid om trailers, vorkheftrucks, kooiapen, palletwagens, enz. mee te verzekeren op de casco-dekking. Dit is inclusief dekking voor eigen gebrek voor een periode van vijf jaar.
  • Douaneactiviteiten: Mogelijkheid om de aansprakelijkheid en financiële gevolgschade uit douanedocumenten mee te verzekeren.
  • Port blockage: Wordt de haven geblokkeerd met als gevolg extra kosten, vertraging en/of derving? Dit kun je verzekeren met de Port blockage module.

  Specifiek en uniek

  Vanuit de logistieke en bedrijfsmatige behoeften van de leden heeft evofenedex-verzekeringen haar producten ontwikkeld. Ondernemers en hun personeel vinden bij evofenedex-verzekeringen een compleet assortiment aan specifieke en unieke verzekeringsproducten.

  De voordelen

  • Één polis voor meerdere aansprakelijkheden
  • Geen discussie onder welke polis de aansprakelijkheid valt
  • Provisieloos verzekeren
  • Van order, naar verzending tot en met de levering is uw transport verzekerd
  • Korting op premie met een opleiding import - export en incoterms van evofenedex

  Voor wie

  Primaire evofenedex-leden zoals handelsbedrijven (import en export), productiebedrijven en eigen vervoerders, maar ook transportondernemingen, expediteurs, cargadoors, (koel en vries) opslagbedrijven, terminals/stuwadoors, Physical Distribution activiteiten en logistieke dienstverleners. Met de evofenedex Logistieke Polis ben je altijd verzekerd van een risicodekkend transport.

  Onze adviseur Sander
  Contact

  Vragen over het lidmaatschap?

  Sander en zijn team helpen je graag verder