Internationale contractenservice

Ondersteuning bij het opstellen van internationale contracten

Bij internationaal handelsverkeer is het essentieel dat je beschikt over de juiste contracten. Gemaakte afspraken dienen goed vast te liggen in een overeenkomst. Dat is uiteraard al zo bij een overeenkomst binnen de landsgrenzen, maar bij een internationaal contract komen allerlei aanvullende zaken kijken. Zaken die je, als je die niet goed vast legt, zomaar de das om kunnen doen en leiden tot vervelende situaties en financiële schade.

Specialisten in dienst

Onze specialisten op het gebied van internationaal recht ondersteunen regelmatig lidbedrijven bij het opstellen en beoordelen van internationale distributiecontracten, handelsagentuurcontracten en (ver)koopcontracten. Samen kiezen we bijvoorbeeld welk recht (Nederlands recht of het recht van de wederpartij) het beste aansluit bij de specifieke situatie.

Internationale contracten

Bestaande contracten beoordelen wij op juistheid en volledigheid. Je ontvangt een gericht voorstel voor aanpassingen. Kosten zijn € 161,25 (excl. btw) per uur. Doorgaans kost ons dit 3 a 5 uur. Het opstellen van een nieuw contract kost €900,- (excl. btw).

Waarom evofenedex

  • Jarenlange ervaring op het gebied van internationaal recht
  • Gespecialiseerde juristen in dienst
  • Profiteer als lid van de ervaring uit een collectief van duizenden leden
  • Een brede blik op internationaal ondernemen die uniek en onafhankelijk is
  • Scherpe prijzen; de kwaliteit van een advocatenkantoor, de tarieven van een ondernemersvereniging.
Onze bedrijfsjurist Marianne
Contact

Juridische vragen?

Marianne en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder