Quickscan internationale contracten

Ondersteuning bij het opstellen van internationale contracten

Bij internationaal handelsverkeer is het essentieel dat je beschikt over de juiste contracten. Gemaakte afspraken dienen goed vast te liggen in een overeenkomst. Dat is uiteraard al zo bij een overeenkomst binnen de landsgrenzen, maar bij een internationaal contract komen allerlei aanvullende zaken kijken. Zaken die je, als je die niet goed vast legt, zomaar de das om kunnen doen en leiden tot vervelende situaties en financiële schade.

Wil je dat een van onze juristen je internationale contract beoordeelt? Neem dan contact met ons op via bedrijfsjuristen@evofenedex.nl of het contactformulier onderaan de pagina. Een quickscan van je internationale contract is gratis. We beoordelen dan je bestaande contracten op juistheid en volledigheid. Deze scan ter waarde van € 290 (excl. btw) voeren wij alleen uit voor leden.

Specialisten in dienst

Onze specialisten op het gebied van internationaal recht ondersteunen regelmatig lidbedrijven bij het opstellen en beoordelen van internationale distributiecontracten, handelsagentuurcontracten en (ver)koopcontracten. Samen kiezen we bijvoorbeeld welk recht (Nederlands recht of het recht van de wederpartij) het beste aansluit bij de specifieke situatie.

Heb je nog geen contract en wil je een nieuw contract laten opstellen? Voor leden van evofenedex geldt een aantrekkelijk tarief. Lees meer over het laten opstellen van internationale contracten door onze juristen.

Internationale contracten

  • Het lidmaatschap van evofenedex omvat gratis juridisch advies, gratis quickscans en een contractenservice.
  • Heb je een juridische vraag? Deze kun je stellen aan onze bedrijfsjuristen. Aarzel niet, bij twijfel neem dan contact met ons op via bedrijfsjuristen@evofenedex.nl. Daar is het lidmaatschap tenslotte voor.
  • Een andere mogelijkheid is om een gratis quickscan van je internationale contract uit te laten voeren. We beoordelen dan je bestaande contracten op juistheid en volledigheid. Deze scan ter waarde van € 290 (excl. btw) voeren wij alleen uit voor leden.

Waarom evofenedex

  • Jarenlange ervaring op het gebied van internationaal recht 
  • Gespecialiseerde juristen in dienst
  • Profiteer als lid van de ervaring uit een collectief van duizenden leden
  • Een brede blik op internationaal ondernemen die uniek en onafhankelijk is
  • Scherpe prijzen; de kwaliteit van een advocatenkantoor, de tarieven van een ondernemersvereniging.
Onze bedrijfsjurist Lorenzo
Contact

Juridische vragen?

Lorenzo en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder