CGVM check

Binnen één uur een gevoel bij veiligheid

Om jouw bedrijf te helpen met de implementatie van de Code Gezond en Veilig Magazijn, biedt evofenedex de gratis CGVM Check aan. Jouw welbekende evofenedex accountmanager helpt je de eerste stappen te zetten naar een (nog) gezonder en veiliger magazijn. Omdat veilig en gezond werken voor ieder bedrijf een andere betekenis kan hebben, is de invulling van de CGVM-check flexibel. Het ene bedrijf is verder met veilig en gezond werken dan de ander. Waar heeft jouw magazijn nu echt behoefte aan?

De CGVM Check helpt om te bepalen hoe ver je bent in jouw veiligheidsbeleid en de naleving ervan. Door jouw magazijnsituatie aan de hand van de in de code besproken hotspots bespreekbaar te maken, werpen wij een frisse blik op jouw processen.

Aan de slag

Afhankelijk van jouw veiligheidssituatie krijg je praktische tips en adviezen t.a.v. het nemen van de juiste stappen om tot een veiligere werkomgeving te komen. Weet dat de weg naar een gezond en veilig magazijn een continu proces is waar je aan moet blijven werken. Door het aanvragen van de CGVM Check toon je aan dat je voortaan structureel aandacht heeft voor de veiligheid in het magazijn.

Marcel
Contact

Advies nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder