Pak je kansen om samen te werken binnen én buiten je supply chain

Het startpunt voor toekomstgerichte en duurzame samenwerkingen

Lukt het je om vrachtauto's op de heen- en terugweg altijd volledig te vullen? Gebruik jij je magazijnruimte al optimaal, of heb je regelmatig een opslagoverschot of -tekort? Heb je moeite met het vinden van personeel? Of heb je juist niet genoeg werk voor je mensen? 

Er zijn veel uitdagingen in de bedrijfsvoering die opgelost worden door samen te werken met bedrijven in jouw regio. Samenwerking maakt het mogelijk om bedrijfsmiddelen zoals transport, magazijn en personeel te delen. Maar samenwerking biedt ook de mogelijkheid om kennis uit wisselen en samen te innoveren op verschillende terreinen. 

Op welke gebieden kan jouw bedrijf (meer) samenwerken? Hiervoor hebben wij de Supply chain samenwerkingscheck ontwikkeld. Het doel van de Check is om jou inzicht te geven in de kansen die er zijn om samen te werken binnen én buiten jouw supply chain.

Beter ondernemen door samenwerking

Onze online Supply chain samenwerkingscheck geeft je inzicht op in hoeverre samenwerken met andere bedrijven van waarde is voor je bedrijf. Je krijgt tijdens het invullen al direct tips en informatie op welke manier samenwerking kansen voor je biedt. Na het doorlopen van de scan, ontvang je een beoordeling van jouw situatie. Ook sturen we je waardevolle informatie waarmee je zelf stappen kunt zetten om meer samen te werken met bedrijven in de regio of in je keten.

De gratis online Supply chain samenwerkingscheck helpt je met:

  • Het beoordelen van de bedrijfscultuur ten opzichte van samenwerking;
  • Een duidelijke inventarisatie van samenwerkkansen binnen en buiten de supply chain;
  • Strategische kansen voor een toekomstgerichte supply chain strategie;
  • Handvatten om vrijblijvend te spreken met supply chain experts van evofenedex.

De samenwerkingscheck maakt je bedrijfsvoering efficiënter

Logistieke optimalisatie door samenwerking biedt kansen

Zowel logistiek managers, eigenaars van een mkb-bedrijf, als supply chain managers van een multinational, maken kosteloos gebruik maken van de Supply chain samenwerkingscheck. De check is geschikt voor alle typen branches en sectoren. De check maakt duidelijk op welk vlak samenwerking voor jouw bedrijf kansen biedt. Daarnaast geeft het een beeld in hoeverre jouw bedrijfscultuur en het operationele proces het ook mogelijk maken om samen te werken met andere partijen binnen én buiten de keten.

Logistiek samenwerken helpt je beter ondernemen

Alles wat je verder moet weten over Samenwerking-check
Christiaan Huizenga
Contact

Meer weten over de Supply chain samenwerkingscheck?

Neem contact op met Christiaan Huizenga