Beter van A naar B komen

Krijg een onafhankelijke blik op de optimalisatie van je vervoersprocessen

Zo efficiënt en duurzaam mogelijk je goederen van a naar b brengen. Dat blijkt op dit moment in deze complexe wereld een grotere uitdaging dan vroeger. Blijf je het transport zelf doen? Of kies je er voor om het transport uit te besteden?

Er staat een groot aanbod aan mogelijkheden en hulpmiddelen tot je beschikking. Vooral als je lid van evofenedex bent. Wij helpen je nog efficiënter jouw goederenvervoer te verrichten. Niet in een wekenlang traject, maar kort en bondig en gratis.

Stuur ons je gegevens

Het doel van ons goederenmobiliteitsadvies is om je snel en eenvoudig inzicht geven waar je besparingen of efficiencyslagen kunt bereiken in de uitvoering van je wegvervoer.  De eerste stap zet je daarmee door het invullen van dit korte formulier.

Snel, transparant en gratis

Met de kennis en ervaringen die wij bij honderden leden hebben opgedaan geven wij een pragmatisch, kort en gratis advies. Zo kun je al binnen een week eenvoudig kosten besparen en je dagelijkse vervoersoperatie efficiënter maken.
 

Onze werkwijze

Stap voor stap maken we verbeteringen zichtbaar

Twijfel niet, vraag het de experts

evofenedex dé expert op het vlak van logistiek. Zo maken we al meer dan 75 jaar tienduizenden leden blij. Laat deze kans daarom niet aan je voorbij gaan.

Jouw voordelen

  • Gratis inzicht in verbetermogelijkheden
  • Onafhankelijk advies
  • Transparant overzicht van verbeterpunten
  • Binnen een week kosten besparen
Onze bedrijfsadviseur Marcel
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder