Kostenefficiëntie vergroten van het eigen vervoer

Eenvoudig kosten besparen doe je met ons gratis goederenmobiliteitsadvies

Wanneer je als bedrijf eigen vervoer verricht kom je voor veel keuzes te staan in de dagelijkse praktijk. Hoe houd je de transportkosten in balans met de prestaties van je wagenpark? Hoe betaal je de tol in het buitenland? En wat staat je te wachten aan duurzaamheidsvereisten in de toekomst?

Er is een groot aanbod aan mogelijkheden en hulpmiddelen tot je beschikking. Vooral als je lid van evofenedex bent. Wij adviseren hoe je nog kostenefficiënter je goederenvervoer kunt blijven verrichten. Niet in een wekenlang traject, maar kort en bondig en vooral gratis. 

Stuur ons je gegevens

Het doel van ons goederenmobiliteitsadvies is om je snel en eenvoudig inzicht geven waar je besparingen of efficiencyslagen kunt bereiken in de uitvoering van je wegvervoer.  De eerste stap zet je daarmee door het invullen van dit korte formulier.

Snel, transparant en gratis

Met de kennis en ervaringen die wij bij honderden leden hebben opgedaan geven wij een pragmatisch, kort en gratis advies. Zo kun je al binnen een week eenvoudig kosten besparen en je dagelijkse vervoersoperatie efficiënter maken.
 

Onze werkwijze

Stap voor stap maken we verbeteringen zichtbaar

Jouw voordelen

  • Gratis inzicht in verbetermogelijkheden
  • Onafhankelijk advies
  • Transparant overzicht van verbeterpunten
  • Binnen een week kosten besparen
Onze bedrijfsadviseur Marcel
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder