Heb jij wel het beste lease-aanbod ontvangen?

In jouw wagenpark heb je één of meerdere auto’s geleased.

In jouw wagenpark heb je één of meerdere auto’s geleased. Dit kan variëren van personenauto's tot en met bestelauto’s. Zo werk je wellicht alweer een paar jaar samen met jouw huidige leverancier en wordt het tijd om de contracten opnieuw te bespreken. Of ben je van plan om gebruik te maken van lease om jouw wagenpark uit te breiden/financieren. Hoe weet je zeker dat je het scherpste aanbod krijgt van jouw leverancier krijgt?

Autolease-check

Als evofenedex-lid kun je bij autolease direct profiteren van collectief inkoopvoordeel. De autolease -check maakt in heldere taal en concrete rekenvoorbeelden geheel kosteloos duidelijk welke besparingen er mogelijk zijn, indien u uw lease-vloot volledig of gedeeltelijk zou plaatsen in het beheer van evofenedex-autolease.

Vraag nu de check aan

Om de autolease-check te verrichten, ontvangen wij graag jouw documentatie met betrekking tot autolease. Dit kan bestaan uit jouw huidige leasecontract of maandelijkse autolease-factuur van uw leverancier. Maar je kunt ook de offerte toezenden van een aanbieder die je mogelijk zelf al heeft benaderd. 

In de autolease-check worden de gebruikte/aangeboden leasevormen en jouw overige contractvoorwaarden meegenomen in de totale analyse. Op deze manier kunt je een geinformeerde keuze maken welk aanbod voor jouw organisatie het meest geschikt is.

Vraag hier de Autolease-check aan

Nadat wij jouw gegevens hebben ontvangen, neemt evofenedex altijd nog contact met je op om details of onduidelijkheden te bespreken. Indien gewenst kan evofenedex je ook advies geven om jouw wagenpark te optimaliseren voor jouw bedrijfsdoeleinden, om zo uiteindelijk kosten te besparen en efficiëntie te vergroten. Of je nu één personenauto hebt of een volledige vloot aan bestelwagens, evofenedex-autolease kan altijd de samenstelling van jouw huidige wagenpark aanleveren. 

Procedure

Na het invullen van uw gegevens wordt deze data door evofenedex in samenwerking met haar partner Kamsteeg Auto Lease verwerkt. Uiteraard gaat dit proces geheel vertrouwelijk en ontvang je na 5 werkdagen een transparant en overzichtelijk voorstel met de mogelijkheden die evofenedex-autolease je kan bieden.

Uw voordelen

  • Duidelijke en onafhankelijke vergelijking leasekosten
  • Inzicht in diverse leasemogelijkheden
  • Transparant overzicht van mogelijke kosten
  • Besparen op leasing
Onze bedrijfsadviseur Marcel
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder