Van het Eurovignet naar de tolbox

Ervaar het gemak van de tol België met DKV

Voor vrachtwagens zwaarder dan 3,5 ton moet vanaf 1 april 2016 een heffing tot €0,20 per kilometer betaald worden op de belangrijkste snelwegen in België. De betaling voor tol wordt verricht via on-board-units die jouw bedrijf moet aanschaffen.

Ledenvoordeel

Leden van evofenedex kunnen maximaal profiteren van de samenwerking met DKV op dit gebied. Tolspecialist DKV heeft meer dan 30 jaar tolervaring en maakt voor jou het Eurovignet (in België) naar de tolbox en de toekomstige tolafwikkeling zo eenvoudig mogelijk tegen een zeer scherpe service-fee.

Zeer eenvoudige tolafwikkeling

Alle processen gaan digitaal, zonder papierchaos. Aan het eind van de maand ontvang je een transparante afrekening, die alle voertuig gerelateerde tolkosten overzichtelijk aantoont. DKV kan zo voor evofenedex-leden de administratie sterk vereenvoudigen en de OBU-levering garanderen.

tolbox

Registreren en bestellen

Je kan je nu registreren en de OBU bestellen. Als ondernemer kan je op de DKV-website je gegevens invoeren en de vereiste bewijsdocumenten eenvoudig uploaden (bijv. kopieën van de voertuigdocumenten). Bij de aanvraag hoef je geen lidnummer op te geven, echter is het wel van belang dat je voor de juiste voorwaarden en tarieven aangeeft dat je evofenedex-lid bent als je bij DKV informatie aanvraagt.

DKV controleert de documenten en neemt voor jou de registraties en bestellingen bij de tolexploitant Satellic op zich.

Veelgestelde vragen over tol België

Om leden goed te informeren heeft evofenedex samen met OTM een lijst opgesteld van veel gestelde vragen ten aanzien van de tol in België.
marcel evofenedex
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder