Gemakkelijk tanken en betalen in het buitenland

Eenvoudig en snel bij vrijwel alle tankstations, tolwegen, tunnels, bruggen en ferry’s door heel Europa betalen?

De evofenedex-DKV Tankpas maakt dit mogelijk. Met de evofenedex-DKV Tankpas zijn je uitgaven inzichtelijk binnen één totaalfactuur, voorkom je administratief ongemak en is btw eenvoudig terug te vorderen. Met meer dan 120.000 acceptatiepunten in heel Europa is DKV Europees marktleider in internationale tankkaarten.

Hoge korting op diesel in buitenland

Gebruikers van de evofenedex DKV-tankpas ontvangen nu al netto 12 euro korting per 100 liter bij meer dan vierhonderd stations in Belgie. Deze korting geldt ook voor kleinere afnamen. Per land zijn er kortingen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen het kortingenoverzicht downloaden. Daarop is per land het kortingsbedrag en tankstation-netwerk eenvoudig te bekijken.

Administratief gemak en inzicht in verbruik

Je ontvangt tweewekelijks een totaalfactuur met hierin een helder overzicht van alle uitgaven. Tussentijds kan je via DKV eReporting, een online service van DKV, alle gegevens over jouw wagenpark en uitgaven raadplegen. Dit systeem biedt ook direct toegang tot gedetailleerde rapportages en analyses over onder andere de gemiddelde (brandstof)kosten en verbruik, tol-passagelijsten en CO2-emissies. Deze informatie maakt het je daarnaast eenvoudig om btw terug te vorderen.

Eenvoudig btw terugvragen uit het buitenland

Wanneer je in buitenland niet verplicht bent tot btw-registratie en je in dat land dus uitsluitend btw hebt betaald (bijv. op brandstoftankingen), is restitutie mogelijk. De btw-restitutieservice van DKV kan tegen een gereduceerd tarief en zonder administratieve rompslomp jouw btw terugvorderen. Je hoeft simpelweg DKV periodiek jouw facturen toe te zenden.

Tanken bij meer dan 60.000 tankstations

Binnen Europa wordt de evofenedex-DKV Tankpas geaccepteerd bij meer dan 60.000 tankstations voor alle brandstoffen. Binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland heb je al een bereik van meer dan 18.500 tankstations.

dkv

Tot 10,25 cent per liter netto korting op tanken in België inclusief accijnsterugvordering

evofenedex heeft een uniek aanbod voor bedrijven die veel op België rijden, want met de evofenedex-DKV Tankpas profiteer je naast de korting op iedere tankbeurt, ook van de mogelijkheid om jouw dieselaccijns terug te vragen. Hiermee kan je goedkoper tanken én direct jouw dieselaccijns terug vragen. 

Om gebruik te maken van deze riante korting dien je dit apart aan te geven bij aanmelding voor de DKV-kaart. Wij kunnen je er ook meer over vertellen. Bekijk de korte film van DKV Euro Service over de mogelijkheden in België.

 

Eurovignetten, tol, tunnels, bruggen en ferry’s afrekenen

Met de DKV-Tankpas kan je online Eurovignetten bestellen bij DKV, zonder bijkomende kosten.

Daarnaast hoef je geen contante betalingen meer uit te voeren om weggebruik in de verschillende landen af te rekenen. DKV rekent alle kosten af op slechts één rekening, onafhankelijk van de plaats of wijze van tolheffing. Er bestaan sinds kort ook mogelijkheden om interoperabel tol af te rekenen met de nieuwe DKV Box. 

Voor  de afrekening van Eurovignetten, de Belgische kilometerheffing én Toll Collect brengt DKV Euro Service bij evofenedex-leden géén extra kosten in rekening, dit wordt één op één doorberekend en u profiteert van alle voordelen behorend bij de afrekening. Bekijk de tol-aanbiedingen vanuit DKV.

Jouw voordeel

Jouw voordeel

Het samenwerkingsverband van evofenedex met DKV biedt onze leden administratieve eenvoud, maar vooral veel voordeel

De voordelen op een rij

  • Betalen bij vrijwel alle Europese tolwegen, tunnels, bruggen en ferry’s.
  • Geen paskosten
  • Korting bij 9.500 stations
  • Tanken op rekening
  • 24-uurs alarmservice. Het gehele jaar doorhulp bij pech in het buitenland, ook voor het betalen van boetes!
  • Administratief gemak; u ontvangt een tweewekelijkse verzamelfactuur.
  • Online kosteninzicht wagenpark.
  • Ook te gebruiken bij banden-, reinigings- en inklaringsservice.
  • Tegen gereduceerd tarief terugvorderen van BTW
marcel evofenedex
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder