Eurovignet online kopen

Gemakkelijk en efficiënt eurovignetten verkrijgen.

Vrijwel dagelijks spreekt evofenedex ondernemers die hun eurovignet zijn vergeten te verlengen. Dit kan hoge boetes tot gevolg hebben. Dit en andere administratieve rompslomp kan eenvoudig voorkomen worden. Wil je een herinnering ontvangen wanneer jouw eurovignet bijna verloopt? Alle eurovignetten simpel, snel en efficiënt kunnen bestellen? DKV en evofenedex maken het mogelijk.

Eenvoudig bestellen

Met Eurovignet op weg van DKV kan je op diverse manieren het eurovignet te bestellen. Eenvoudig via de website, direct onderweg, of rechtstreeks per e-mail, post of fax. Je hebt de zekerheid dat de bestelling meteen verwerkt wordt.

Na verzending van bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging.

Zicht op de kosten  

Via Eurovignet op weg is jouw eurovignettenbeheer geheel kosteloos. Met behulp van dit online systeem kan je jouw vignetten eenvoudig beheren om zo het totale overzicht en de kosten onder controle houden. Ook kan je de eurovignetten die nog een geldigheidsduur hebben van een maand of langer voor restitutie indienen. Via deze handige tool kunt u alle kosten eenvoudig berekenen.

Nooit meer te laat met verlengen

Met de herinneringsfunctie van Eurovignet op weg, ontvang je per mail een herinnering dat jouw maand- of jaarvignetten aflopen. Zo ben je altijd in staat om op tijd de eurovignet te verlengen. Je blijft wel altijd zelf verantwoordelijk blijft voor het hebben van een vignet en het doorgeven van het juiste e-mail adres.

Geen klant van DKV?

Om gebruik te maken van Eurovignet op weg dien je klant te zijn van DKV. DKV en evofenedex hebben een jarenlange samenwerking om alle zaken betrokken bij het (internationaal) transport voor evofenedex-leden eenvoudiger te maken. DKV biedt hiervoor diverse oplossingen zoals, overal in Europa tanken met 1 tankpas, snelle btw- en accijnsteruggave en tolbetalingen. Ook wanneer je niet in het bezit bent van de evofenedex -DKV tankpas, kan je alsnog gebruik maken van de afzonderlijke diensten van DKV.

Jouw voordelen op een rij

  • Eenvoudig eurovignetten aanvragen
  • Nooit meer te laat met verlengen
  • Direct plaatsen van verzamelorders
  • Volledige controle over uw eurovignetten bestedingen
Onze bedrijfsadviseur Marcel
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder