Tanken met korting, bespaar tot 15ct per liter!

Dankzij een unieke samenwerking met BP besparen evofenedex-leden aanzienlijk op hun brandstofkosten en brandstofkostenadministratie

De tankpas voor ZZP, MKB en Multinational

Voor ondernemers zijn allerlei tankpassen in omloop. De meeste passen beloven dat je niet meer zelf hoeft na te denken. ‘Raak geen bonnen meer kwijt’ of ‘tank bij elk station’. Wij bieden een tankpas voor ondernemers die juist wél nadenken. Over de vraag ‘Hoe betaal ik zo min mogelijk voor mijn brandstof?’. Onze tankpas is toegespitst op de behoeften van alle soorten bedrijven.

Wees slim en bespaar op brandstof

Onze brandstofpas geeft niet alleen administratief gemak. Belangrijker nog, je krijgt altijd de hoogste korting op je brandstof bij BP, TotalEnergies, Esso en Texaco. Zonder omrijden, zo tank je met korting bij meer dan 1.100 tanksstations in Nederland, ook langs de snelweg.

Je krijgt de volgende korting per liter:

  • 15 cent bij onbemande BP-tankstations (inclusief btw)
  • 13,50 cent bij bemande BP-tankstations (inclusief btw)
  • 12 cent bij TotalEnergies-tankstations (inclusief btw)
  • 11 cent bij het Texaco-tankstations (inclusief btw)

Kijk  waar de dichtbijzijndste stations zijn:

bp evofenedex pas

150.000 liter tanken = meer voordeel

Wanneer je meer dan 150.000 liter tankt, profiteer je van nog meer van inkoopvoordeel. Denk aan aanvullende kortingen bij specifieke stations. Maar ook andere mogelijkheden die het beste passen bij jouw organisatie, bijvoorbeeld wanneer er een brandstofpomp op je vestiging staat. Of een groot wagenpark dat op verschillende locaties aanwezig is. Lees er hier meer over.

Internationaal tanken

Met de BP international pas kan je in Europa zelfs bij meer dan 20.000 tankstations met het Routex logo in 35 Europese landen terecht. Dit zijn niet alleen de stations van BP, maar in Scandinavië ook bij Statoil, in Duitsland en Centraal Europa bij Aral, in Zuid Europa bij Agip en in Oost Europa bij OMV.

Jouw voordeel

Besparing uitrekenen?

evofenedex biedt als service de Brandstofpas Besparings Analyse. Aan de hand van je brandstoffacturen maken wij een heldere en transparante analyse van de kosten, die je mogelijk kunt besparen wanneer je de evofenedex-brandstofpas had gebruikt. En zo zie je direct wat je kunt besparen in vergelijking met je huidige aanbieder.

  • Bespaar tot 15 cent per liter inclusief btw
  • 0,75 euro per pas per maand
  • Eenvoudig terugvragen van btw
  • Online inzicht in brandstofkosten met ’BP Online Services’
  • Korting bij 1.100 tankstations
Jamie evofenedex
Contact

Vandaag nog besparingen realiseren?

Jamie helpt je graag verder