Voordelig op weg

Grip op je voertuigen met de Mind Smartbox

De Mind Smartbox maakt je wagenpark slimmer. Met een smart fleet kun je tot 14% besparen op onderhoud en verbruik.

Weet alles over je wagenpark

De weg naar slimme mobiliteit wordt toegankelijk via MIND. Via mobiele applicaties en portals worden onder meer voertuiggegevens en rijgedrag realtime inzichtelijk gemaakt voor berijders, fleetowners, leasemaatschappijen en dealers.

Smartbox inbouwen

Door de MIND- smartbox in te bouwen in een auto wordt een voertuig ‘connected’. In heel veel nieuwe modellen van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA wordt standaard een smartbox ingebouwd. Daarnaast kunnen ook andere merken worden voorzien van de MIND-smartbox.

Verbruik / km-stand / ritregistratie inzichtelijk

Via mobiele applicaties en portals worden verbruik, km-stand, storingen en onderhoud weergegeven, kan rittenregistratie worden bijgehouden, wordt de locatie van het voertuig weergegeven en krijgt de berijder een melding als het voertuig zich verplaatst; bijvoorbeeld in geval van diefstal.

Mind mobility

Ledenvoordeel

Om MIND succcesvol binnen een bedrijf te implementeren is er voorafgaand een adviestraject. Voor evofenedex-leden is dit traject kosteloos. Daarnaast krijgen leden de eerste drie maanden een gratis abonnement met alle abonnementsopties.

Op maat ingericht

Waar berijders toegang hebben tot alle gegevens, is het inzicht voor fleetowners en leasemaatschappijen beperkt en onder andere afhankelijk van de wensen van het bedrijf. Door inzicht in- en sturing op onder andere verbruik, storingen en onderhoud kunnen zij aanzienlijk besparen.

Bij de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen hebben dealers ook inzicht in storingen en onderhoud. Zij zien direct wat er mis is met een voertuig en weten welke onderdelen en monteurs nodig zijn om het voertuig te repareren. Op deze manier kunnen zij efficiënter en zelfs pro-actief afspraken inplannen en daarmee berijders, fleetowners en leasemaatschappijen ontzorgen.

Lees meer over de mogelijkheden op www.mindmobility.nl

Jouw voordelen op een rij

  • Eenvoudig inzicht in verbruik, onderhoud en storingen
  • 100% nauwkeurige data. Je voldoet aan alle eisen van de belastingdienst
  • Bestuurders vergelijken en aanmoedigen om zuiniger te rijden
  • Realtime GPS-positionering van het wagenpark ook bij diefstal
  • Digitale rittenregistratie
Marcel Kuijt
Contact

Advies nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder