Private lease met extra korting

Voordelig leasen voor werknemers van onze leden

Een spiksplinternieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand met flinke korting? Dat kan nu met het Collectief Auto Abonnement. Via onze samenwerkingspartner www.autoabonnement.nl kunnen medewerkers werkzaam bij onze leden, met korting een nieuwe auto samenstellen en een private lease-offerte aanvragen.

Private lease met collectiviteitskorting

Je medewerkers kunnen met collectiviteitskorting een private leaseauto van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA rijden. En omdat het gaat om privé lease heeft de medewerker het voordeel dat er geen bijtelling betaald hoeft te worden. Dubbel voordeel dus! Zo wordt het rijden in een private lease auto wel heel interessant.

Unieke voorwaarden

 • Standaard €10,- per maand korting op het leasetarief op www.autoabonnement.nl*.
 • Een eigen risico van €125,- per schade in plaats van € 500,- zonder meerprijs.
 • Er is geen risico voor de werknemer bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of gedwongen werkloosheid.
 • Geen risico voor de werkgever.

De voordelen op een rij

 • Standaard €10,- korting per maand
 • Een eigen risico van €125,- per schade
 • Zelf eenvoudig je auto samenstellen
 • Geen risico bij werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden
 • Keuze uit Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA

Vast bedrag per maand

Met het Collectief Auto Abonnement betalen medewerkers een vast bedrag per maand en weten zij dus altijd waar ze aan toe zijn. Vrijwel alle kosten voor het rijden van de auto zijn in dat bedrag inbegrepen; verzekering, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en afschrijving. Alleen de brandstof hoeft nog betaald te worden.

Rijden zonder risico

De auto wordt privé geleased en daarom kan de medewerker deze bij een eventuele uitdiensttreding gewoon behouden. In het onverhoopte geval dat de medewerker te maken krijgt met werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden, dan is dit risico afgedekt, zodat hier geen zorgen over hoeven te zijn.

De medewerker gaat het contract aan met www.autoabonnement.nl, de werkgever heeft hierin geen verdere verantwoordelijkheid of betrokkenheid.

In een paar stappen naar een nieuwe auto

 1. Via www.autoabonnement.nl stelt de medewerker de auto samen. Na het samenstellen vult de medewerker de collectiviteitscode EVOCAA in. Op het beeldscherm ziet hij direct het leasebedrag per maand.
 2. Vervolgens klikt de medewerker op ‘Abonnement aanvragen’. Hier selecteert hij een dealer. De dealer neemt vervolgens contact met de medewerker op om een afspraak te maken. Bij deze dealer kan de medewerker ook terecht voor een proefrit, inruil van de huidige auto en een offerte op maat.
Onze bedrijfsadviseur Marcel
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder