Bedrijfsjuristen

Gratis juridisch advies voor onze leden

Leden kunnen terecht bij onze Bedrijfsjuristen voor alle juridische vragen en problemen, waar zij als ondernemer tegenaan lopen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over contracten, de inzet van personeel of hulp bij bezwaarschriften. Dit geldt ook bij uitstek wanneer je benadeeld wordt door transportschades of in (internationale) handelskwesties. 

Kosteloos advies en informatie

Onze Bedrijfsjuristen informeren, adviseren kosteloos. Dat geldt ook voor het beoordelen van uw positie in een (dreigend) geschil. Hiermee dek je via het lidmaatschap al het risico op de meest voorkomende conflicten af.  

Maar mocht een juridisch geschil toch tot een kortgeding of rechtszaak komen, dan kan je gebruik maken van de voordelige Juridisch Compleet-polis. Via deze polis wordt je zaak overgedragen aan de advocaten en juristen van SRK Rechtsbijstand of een jurist of advocaat naar eigen voorkeur.

Waarmee kan ik terecht?

Enkele voorbeelden van zaken waarmee je terecht kunt bij de Bedrijfsjuristen.

Voorbeelden:

  • uitleg van wet- en regelgeving
  • advisering bij aangaan van een contract
  • aanpassing van huidige contracten of algemene voorwaarden
  • advisering en bemiddeling bij een (dreigend) conflict
  • advies over de haalbaarheid van een ingenomen standpunt
  • advisering bij internationale handelsvraagstukken
  • advisering en opstellen internationale contracten

Uitgebreid juridisch advies

Ook voor uitgebreide adviesopdrachten ben je bij onze Bedrijfsjuristen aan het goede adres.

Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van contracten of het begeleiden van onderhandelingen. Deze meer arbeidsintensieve advisering wordt aanvullend aangeboden boven het lidmaatschap. De bedrijfsjuristen gaan dan voor je aan de slag tegen een speciaal ledentarief van € 161,25,- per uur. 

Onze bedrijfsjuristen helpen je graag met het opstellen van het juiste contract of de juiste brief naar je personeel, opdrachtgevers en afnemers. Ons team bestaat uit vier mensen die allen hoogwaardig juridisch zijn opgeleid en een aantal jaren ervaring hebben in de ondernemerspraktijk. Zij zijn je graag van dienst bij juridische vragen of problemen.

Onze bedrijfsjurist Peter
Contact

Advies nodig of vragen?

Peter en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder