Juridische export check

De overall scan van je internationale operatie

Zorgeloos internationaal ondernemen, met alle details piekfijn op orde. Het kan zijn dat dit al het geval is in jouw bedrijf, maar onze ervaring is dat deze ‘full-service-scan’ vaak concrete verbeterpunten oplevert die direct leiden tot meer zekerheid en betere kwaliteit.

Wij bieden je de mogelijkheid je bedrijf eens juridisch door te lichten door middel van de Juridische Export Check. Tijdens een bedrijfsbezoek worden de verschillende aspecten betreffende jouw juridische bedrijfsvoering goed onder de loep genomen, zoals het gebruik van contracten en algemene voorwaarden, inhoud van jouw offertes, gebruik van Incoterms en beperking aansprakelijkheid.

Samen aan de slag

Wij ontvangen alle documenten die je gecheckt wil hebben; onze juristen scannen deze documenten vervolgens op juistheid en volledigheid. Tijdens een bedrijfsbezoek bespreken we onze bevindingen met commercieel, operationeel, financieel en juridisch management; vaak komen er daarin nieuwe zaken en vraagstukken op. Vervolgens stellen wij een rapport op. De uitkomsten van het rapport leiden dikwijls tot de wens om documenten volledig te laten beoordelen en aanpassen. Samen gaan we dan verder de diepte in.

Het lidmaatschap van evofenedex omvat gratis juridisch advies, gratis quickscans en een contractenservice. Voor meer informatie over hoe we je het beste van dienst kunnen zijn, neem contact met ons op via bedrijfsjuristen@evofenedex.nl.

Juridische export check

Waarom evofenedex?

  • Jarenlange ervaring op het gebied van internationaal recht
  • Gespecialiseerde juristen in dienst
  • Profiteer als lid van de ervaring uit een collectief van duizenden leden
  • Een brede blik op internationaal ondernemen die uniek en onafhankelijk is
  • Profiteer van de voordelen van jouw ondernemersvereniging; scherpe prijzen, persoonlijk contact en expertise op jouw vakgebied
Onze bedrijfsjurist Lorenzo
Contact

Juridische vragen?

Lorenzo en de andere bedrijfsjuristen helpen je graag verder