Voorkom onverwachte wendingen in de logistieke keten

Dit adviestraject is kosteloos wanneer je in aanmerking komt voor de MIT-subsidie

Vrijwel iedereen heeft begin dit jaar kunnen zien dat de logistieke keten kwetsbaar is. Een gegarandeerde levering was geen vanzelfsprekendheid. Voorheen hoefde je je hierover eigenlijk geen zorgen te maken, maar dat is nu zeker niet meer het geval. Na de eerste schok van de coronacrisis is nu het moment om vooruit te kijken. De keten functioneert  nog steeds niet op de manier als voor de coronacrisis. Ook ontwikkelingen zoals digitalisering staan niet stil. Dit is dé kans om je supply chain te vernieuwen en wij helpen je graag daarbij.

Herkenbare situaties

  • De voorspelbaarheid en zekerheid van verkoop en inkoop is weg;
  • De kosten zijn gestegen, bijvoorbeeld door het hebben van grotere voorraden, het niet kunnen leveren of hogere transportkosten;
  • Verminderde flexibiliteit en betrouwbaarheid van leveranciers en klanten ; de snelheid van produceren en leveren is niet meer zoals voorheen.

Knelpunten, kwetsbaarheden en kansen

Wij kunnen ondersteuning bieden bij het verbeteren van de supply chain. Samen inventariseren we de belangrijkste knelpunten, kwetsbaarheden en kansen in jouw logistiek. Zoals verdere innovatie of uitdagingen vanuit duurzaamheid. Vanwege operationele activiteiten kan het lastig zijn tijd vrij te maken om uitgebreid na te denken over de toekomst. Vaak ontbreekt het ook aan een sparringpartner binnen het bedrijf. evofenedex neemt graag deze rol op zich. Samen maken we een concreet actieplan voor het optimaliseren van de logistieke processen.

Actieplan voor vernieuwing

Ons doel is uiteindelijk te komen tot een actieplan waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt om jouw logistieke keten te vernieuwen. Zo kunnen we ondersteunen bij onder meer de verdere digitalisering binnen het bedrijf . Dankzij de MIT-subsidie kunnen we dit zelfs kosteloos doen. 

Werkwijze

Van gesprekken naar concrete acties

Pak nu jouw kans om de logistiek te vernieuwen!

Waarom kiezen voor evofenedex?

  • Onafhankelijk advies van experts
  • Uiterst lage investeringskosten
  • Kennis van het “collectief"
  • Pragmatische kennis voor je toekomstige strategie
  • Direct inzicht met praktische verbeterpunten
  • Concreet plan van aanpak
Onze ledenadviseur Lotte
Contact

Vragen over supply chain management?

Lotte en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder