Reduceer CO2-uitstoot en brandstofkosten met NEXTdriver

Leden van evofenedex kunnen NEXTdriver twee maanden voordelig uitproberen

Wist je dat je de CO2-uitstoot en brandstofkosten van het wagenpark flink kunt reduceren door het verbeteren van het rijgedrag? Om dit te realiseren is belangrijk om jouw chauffeurs hierin continu te coachen. Echter, dit kost tijd en specifieke expertise. NEXTdriver helpt je hierbij en neemt zo een hoop werk uit handen.

Rijgedrag coaching

Met NEXTdriver zijn besparingen behaald tot 8% op brandstof en CO2 uitstoot.

nextdriver

Hoe werkt het?

Chauffeurs ontvangen elke week een rijrapport in de NEXTdriver-app. Professionele coaches geven feedback en gaan het gesprek aan met de chauffeurs voor een optimaal resultaat. Voor extra motivatie zijn in de app speciale uitdagingen te vinden.

Managers hebben toegang tot het NEXTdriver Management Portal waar zij de algemene vooruitgang in de gaten kunnen houden. Zo kunnen zij in één oogopslag zien hoe het ervoor staat met de chauffeursgroep, brandstofkosten en CO2-uitstoot. 

NEXTdriver from SD-Insights on Vimeo.

 

Exclusieve pilot-aanbieding 

Leden van evofenedex profiteren van een speciale NEXTdriver pilot-aanbieding. Leden mogen voor twee maanden NEXTdriver uitproberen waarbij tot tien chauffeurs gebruik kunnen maken van de app,  inclusief rijgedragcoaching voor €295,- *.  Gedurende de pilot ervaren de chauffeurs de coaching van NEXTdriver en krijg je direct inzicht in de rijgedragverbetering. 

Zo zie je meteen de impact daarvan op het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Wanneer je na de pilot kiest voor een jaarcontract, dan komen de kosten van de pilot te vervallen. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 

Boordcomputer

NEXTdriver maakt gebruik van de Fleet Management Service data van de boordcomputer die bijna iedere vrachtwagen of bestelbus al ingebouwd heeft. Je wagens bevatten dus al de juiste onderdelen voor de NEXTdriver coaching service! Dit betekent dat jouw chauffeurs al binnen enkele weken worden gecoacht met NEXTdriver zonder dat je iets hoeft te ontwikkelen. 

* Dit aanbod geldt voor de boordcomputer leveranciers waarmee NEXTdriver al een koppeling heeft. Dit zijn Trimble, Transics, Webfleet Solutions, Astrata, Data2Track en Rietveld. Voor andere boordcomputer leveranciers zullen de mogelijkheden onderling met jou en je boordcomputer leverancier worden afgestemd.

Waarom dit speciale aanbod?

evofenedex wil haar leden graag ondersteunen bij het verduurzamen van hun wagenpark. Daarom hebben evofenedex en NEXTdriver de handen ineengeslagen om leden op een laagdrempelige manier kennis te laten met NEXTdriver om zo brandstofkosten en CO2 uitstoot te reduceren.

De pilot bestaat uit:

  • De NEXTdriver-app voor de chauffeurs
  • Coaching van de chauffeurs door de NEXTdriver coaches
  • Het NEXTdriver Management Portal voor inzicht in de voortgang en de KPI’s
  • Voor uw eigen coaches het NEXTdriver Coaching Portal

Voordelen NEXTdriver

  • Reductie van brandstofkosten en CO2-uitstoot
  • Tevreden chauffeurs door extra aandacht en coaching
  • Direct en eenvoudig aan de slag!

Meer informatie NEXTDriver

Alle informatie over de details en functionaliteiten van NEXTdriver kun je hier lezen.
Onze bedrijfsadviseur Marcel
Contact

Advies op maat nodig?

Marcel en de andere bedrijfsadviseurs helpen je graag verder