Africa-academy

Meer en meer bedrijven gaan zaken doen in Afrika

Dit is onder andere te danken aan de groeiende middenklasse en politieke hervormingen in veel Afrikaanse landen. Dat creëert kansen voor exporteurs, importeurs en investeerders. Maar waar moet je op letten als je zaken doet met Afrikaanse partijen? 

Vanaf nu kun je gerichte trainingen en opleidingen volgen bij de Africa-Academy. De trainers van de Africa-Academy hebben jarenlange ervaring met het zaken doen in Afrika. En dankzij de focus op Afrika is praktijk- en kennisuitwisseling tussen deelnemers gegarandeerd. Je leert dus niet alleen van de trainer, maar ook van mede-cursisten.

Opleiding - Export voor decision makers: Afrika

Tijdens deze tweedaagse training komen de aspecten aan bod waarmee je rekening kunt houden als je naar Afrika wilt gaan exporteren.

Exporteren naar Afrika kent een geheel eigen dynamiek en risico’s. Tijdens deze tweedaagse training komen de aspecten aan bod waarmee je rekening kunt houden als je naar Afrika wilt gaan exporteren. Op die manier trap je niet in de valkuilen waar veel anderen wel in getrapt zijn.

Opleiding - Documenten bij export naar Afrika

Tijdens deze opleiding raak je vertrouwd met alle benodigde papieren die bij een verzending naar Afrika komen kijken.

Het gebruik van de juiste documenten en het invullen van de juiste gegevens lijkt gemakkelijker dan het is. Het verkeerde document of het verkeerd invullen van een document bij export kan leiden tot vertragingen, financiële schade, verlies van klanten en zelfs tot boetes. Zeker voor het zakendoen met Afrikaanse partners is het belangrijk om niets aan het toeval over te laten. Tijdens deze opleiding raak je vertrouwd met alle benodigde papieren die bij een verzending naar Afrika komen kijken.

Deelnemende opleidingen

Mede mogelijk gemaakt door:

Justin
Contact

Hulp nodig bij het kiezen van een opleiding?

Justin en de andere opleidingsadviseurs helpen je graag verder