Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Bedrijfsadviseur Gevaarlijke Stoffen

Wat ga je doen in deze uitdagende functie?

Vind je het elke keer weer een interessante uitdaging om anderen bewust te maken van en te enthousiasmeren met je kennis en informatie over gevaarlijke stoffen? Dan hebben wij de juiste functie voor jou.

Als bedrijfsadviseur gevaarlijke stoffen zet je je kennis in om onze ledenbedrijven te adviseren op het gebied van vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen. Je vindt het fantastisch om bij veel bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en door de enorme diversiteit in bedrijven die lid zijn van evofenedex krijg je die kans elke dag weer. Je voert adviesprojecten uit bij leden en draagt zorg voor het kunnen voldoen aan huidige wet- en regelgeving op het gebied van gevaarlijke stoffen.

Zonder alles op te noemen kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Realiseren van opdrachten en bieden van verantwoorde adviezen over veiligheid bij bedrijven.
 • Deelnemen aan projecten ter vernieuwing van ons productaanbod.
 • Ondersteunen in offertetrajecten en actief onderhouden van contacten met opdrachtgevers;
 • Het actief bijdragen aan bijeenkomsten op het gebied van gevaarlijke stoffen. Actief adviseren en voorlichting geven aan onze leden over de wettelijke verplichtingen met betrekking tot de opslag en vervoer van gevaarlijke stoffen.
 • Het uitvoeren van werkinstructies met betrekking tot het vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen.

Je inventariseert en analyseert werkwijzen en processen met betrekking tot gevaarlijke stoffen en presenteert de adviezen in de vorm van een rapportage. De projecten die je uitvoert zijn gericht op het correct toepassen van de voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen en de opslag van gevaarlijke stoffen. De nadruk ligt hierbij op ADR. Uiteraard zet jij je kennis over de regelgeving voor spoorvervoer, binnen-, zee- en luchtvaart en verwante wet- en regelgeving (zoals PGS15, REACH, GHS/CLP) in bij de adviestrajecten. Jouw werkzaamheden voer je zowel zelfstandig als in teamverband (met medewerkers van het bedrijf) uit. Je maakt deel uit van een zeer gedreven en enthousiast team van ervaren specialisten in gevaarlijke stoffen.

Kortom, een zeer uitdagende functie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen en intensief en veelvuldig op jouw kennis wordt aangesproken.

Wat bieden wij jou?

 • Bij ons werk je in de dynamische wereld waarbij logistiek en internationaal ondernemen samenkomen en waarbij je steeds weer wordt uitgedaagd om te komen tot nieuwe oplossingen en ideeën.
 • Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten binnen en buiten evofenedex.
 • Uiteraard werk je samen met je enthousiaste en gedreven collega’s, die zich met passie inzetten voor onze leden.
 • De contacten met onze gevarieerde achterban zijn uiteraard de kers op de taart in deze functie.
 • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen plus 2 collectieve vrije dagen, leaseauto, een thuiswerkvergoeding, meubilair voor je thuiswerkpl

Wat breng je ons als bedrijfsadviseur?

 • Hbo-werk- en denkniveau.
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je bent in het bezit van het diploma veiligheidsadviseur ADR en eventueel RID/ADN of bent bereid RID/ADN te halen.
 • Kennis van de IATA- en IMDG voorschriften is een pre.
 • Uitstekende kennis met betrekking tot de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je weet te motiveren en enthousiasmeren en je beschikt over een resultaat- en klantgerichte instelling.

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het kennisknooppunt voor handel en logistiek. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden, en door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lydia de Lange via 079-3467346 of mail naar vacatures@evofenedex.nl.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via de button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder