Fulltime

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Bedrijfsadviseur human capital

Wat ga je doen als bedrijfsadviseur?

Als bedrijfsadviseur werk je in een uitdagende rol waarbij je veel contact hebt met bedrijven, overheden en relevante marktpartijen. Je bent een belangrijke sparring- en kennispartner van onze leden bij strategische uitdagingen op het gebied van human capital en geeft gerichte en praktische adviezen. Of het nu gaat om de wendbaarheid, instroom, duurzame inzetbaarheid of een leven lang leren; je bent als geen ander in staat om (door je kennis, ervaring en persoonlijkheid) ondernemers op een praktische manier verder te helpen. Je inventariseert en analyseert vraagstukken en komt met concrete mogelijkheden en oplossingen om deze uitdagingen succesvol aan te gaan.

In nauwe samenwerking met onze leden signaleer je trends en ontwikkelingen en vertaal je deze naar concrete producten en diensten om extra meerwaarde te creëren. Op deze manier lever ook jij meerwaarde aan de uitstekende positie van evofenedex.

werken bij evofenedex

Wat verwachten we van jou als bedrijfsadviseur?

 • Afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding.
 • Aantoonbare ervaring met strategische arbeidsmarktprojecten, bijvoorbeeld als projectmanager, HR-manager in een logistieke omgeving of als logistiek manager.
 • Netwerken geeft je energie.
 • De kunst van het doorvragen. Je laat je niet verleiden tot het oplossen van symptomen en wil het verhaal achter het verhaal kennen.
 • Je bent gericht op resultaat en het belang van de leden staat centraal voor je.
 • Vernieuwing stuurt je denken en doen.

Wat bieden wij jou?

 • Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.
 • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een lease-auto, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen.
 • De mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten, een thuiswerkvergoeding, inrichting voor je thuiswerkplek, een goede pensioensregeling.
 • Top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met creativiteit, kwaliteit en ambitie.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een psychologisch onderzoek is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder