Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Beleidsadviseur

regio Noordwest

Wat ga je doen als beleidsadviseur?

Als beleidsadviseur Noordwest maak je een mooie stap in je carrière. Je bouwt aan een effectief netwerk van leden, lokale en regionale overheden. Dit netwerk zet je in om de achterban van evofenedex beter te kunnen laten ondernemen. In de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland kom je, samen met collega’s, op voor de gedeelde belangen van de leden van evofenedex.

Je kennis en expertise krijgen een boost door deze functie vanwege de diversiteit aan leden en onderwerpen waarmee je aan de slag gaat. Zoals de uitdagingen om de bevoorrading van steden op peil te houden, de vergroening van transport en het helpen creëren van exportkansen. Daarnaast fungeer je als secretaris voor de regioraad Noordwest.

Jouw toegankelijk en inspirerend optreden stimuleert leden hun kennis en expertise te delen en in te zetten voor de vereniging. Je ondernemende stijl opent daarnaast ook de weg voor leden om deel te nemen aan pilotprojecten.

Wat verwachten we van jou als beleidsadviseur?

 • Je bent een energieke generalist die beschikt over academisch werk- en denkniveau, bij voorkeur met kennis van en belangstelling voor internationale handel en logistiek;
 • Je hebt beleidsmatige- en/of politieke werkervaring opgedaan of hebt affiniteit hiermee.
 • Als een echte netwerker kun jij goed omgaan met verschillende typen mensen en beschik je over een goede overtuigingskracht;
 • Je inspireert leden om actief te participeren in ledencommunities;
 • Je bent initiatiefrijk, sociaal, stressbestendig en beschikt over een sterk analytisch vermogen waardoor je snel kunt schakelen;
 • Je bent thuis in lokale- en regionale besluitvormingsprocessen;
 • Je hebt gevoel voor ondernemerschap en ziet in hoe de omgeving van een bedrijf in kan werken op het bedrijfsresultaat;
 • Je bent een professional die weet dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt.

Wat bieden wij jou?

 • Bij ons werk je in de dynamische wereld van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam. Je werkt veel samen met inhoudelijke specialisten binnen evofenedex.
 • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen.
 • Daarnaast een thuiswerkvergoeding, een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen en meubilair voor je thuiswerkplek en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Kom jij ons team versterken?

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de Lydia de Lange op het nummer 079-3467346.

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via onderstaand formulier. Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder