Voor onze afdeling Collectieve Belangenbehartiging zijn we per direct op zoek naar een Beleidsadviseur wegtransport en logistiek (3 dagen, 0,6 fte)

Wat ga je doen als beleidsadviseur?

Als beleidsadviseur ben je de expert van het thema (internationaal) wegtransport binnen onze vereniging. Het is een veelzijdige rol waarbij je de belangen van onze leden op het gebied van wegtransport behartigt bij overheid en marktpartijen. Jij bent, in- en extern, de sparring- en kennispartner over onderwerpen als rekeningrijden, infrastructuur en Europees beleid voor wegtransport.

Daarnaast onderhoud, bouw en bind je, in je rol als secretaris voor de Raad voor Wegverladers een breed netwerk van bedrijven. Door een open en toegankelijke stijl help je leden hun kennis en expertise in te zetten bij het bepalen van de koers van de vereniging op dit thema. Ook denk je mee over hoe we naast het behartigen van hun collectieve belang, leden ook individueel bij hun vragen over wegtransport kunnen helpen.

Samen met onze beleidsadviseur Eigen vervoer, ben je als een 'spin in het web' in de wereld van (internationaal) wegtransport. De beleidsadviseur rapporteert aan het MT-lid verantwoordelijk voor Collectieve Belangenbehartiging, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van verschillende afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.

Wat verwachten we van jou als beleidsadviseur?

 • Academisch werk- en -denkniveau met kennis van en belangstelling voor (internationaal) wegtransport en logistiek.
 • Aantoonbare ervaring met beleidsbeïnvloeding op economische thema’s.
 • Bekendheid met (internationale) wet- en regelgeving rond het wegtransport.
 • Initiatiefrijk, communicatief vaardig en stressbestendig.
 • Gevoel voor politieke, maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen.
 • Foutloze beheersing van het Nederlands, ook in geschreven teksten.
 • Tenslotte is een goede beheersing van de Engelse taal vereist.

Wat bieden wij jou?

 • Werken in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • De content & social media marketeer rapporteert aan het hoofd van de afdeling Corporate Communicatie, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van verschillende afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.
 • Een marktconform salaris en een compleet pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een werkweek van 30 uur (80%), 8% vakantiegeld, 27,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen.
 • Een goede pensioensregeling, top ICT-voorzieningen, de mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten inclusief een thuiswerkvergoeding.
 • Werken in een organisatie die veel ruimte biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie zijn de overige ingrediënten.

Kom jij ons team versterken?

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de Lydia de Lange op het nummer 079-3467346.

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via onderstaand formulier.

We kijken uit naar je sollicitatie!

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. -

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder