Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Beleidsadviseur Wegvervoer en Binnenvaart
Wegvervoer en Binnenvaart
(0,8 – 1 FTE)

Wat ga je doen als beleidsadviseur?

Als beleidsadviseur krijg je een mooie kans om je kennis en expertise op het gebied van (internationaal) wegvervoer en binnenvaart te laten renderen voor onze achterban. Je bouwt aan een effectief netwerk bij overheid en marktpartijen. Dit netwerk zet je in om onze leden beter te kunnen laten ondernemen. 

Leden die meer dan gemiddeld actief zijn vinden elkaar in onze Raden. Zij wisselen informatie uit over hun vakgebied en geven richting aan onze vereniging. Als secretaris van twee van deze Raden breng jij hen bij elkaar en zet je hun kennis in bij behartiging van de belangen van onze leden op het gebied van wegvervoer en binnenvaart.

Zo zet je jouw kennis en netwerk in opdat leden de transitie naar duurzaam vervoer over de weg en het water op een verantwoorde wijze kunnen maken. Ook zorg je er voor dat in Europa een gelijk speelveld voor transportdiensten het uitgangspunt blijft.   

Jouw toegankelijk en inspirerend optreden stimuleert leden hun kennis en expertise te delen voor het goede werk dat jij voor hen doet, in Nederland en Europa.

Wat verwachten we van jou als beleidsadviseur?

 • Academisch werk- en denkniveau met kennis van en belangstelling voor (internationaal) wegtransport, binnenvaart en logistiek
 • Aantoonbare ervaring met beleidsbeïnvloeding op economische thema’s;
 • Bekendheid met (internationale) wet- en regelgeving rond wegtransport en binnenvaart;
 • Initiatiefrijk, communicatief vaardig en stressbestendig;
 • Gevoel voor politieke, maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen.
 • Foutloze beheersing van het Nederlands, ook in geschreven teksten;
 • Tenslotte is een goede beheersing van de Engelse taal vereist.
 • Een psychologisch onderzoek maakt vast onderdeel uit van het selectieproces.

Wat bieden wij jou?

 • Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je rapporteert aan het MT lid verantwoordelijk voor Collectieve Belangenbehartiging, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van verschillende afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team.
 • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals en 8% vakantiegeld, 29,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen, leaseauto, waarderingsuitkering, een goede pensioensregeling en een thuiswerkvergoeding.
 • Top ICT-voorzieningen, de mogelijkheid om structureel een deel van je werk vanuit huis te verrichten en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen.

Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland.

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.

Kom jij ons team versterken?

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de Lydia de Lange op het nummer 079-3467346.

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via onderstaand formulier.

We kijken uit naar je sollicitatie!

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. -

evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder