Wat is jouw favoriete bestelautomerk?

Voor de derde keer organiseerde evofenedex de 'BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing'. Alle bestelautogebruikers konden hun favoriete bestelautomerk beoordelen op verschillende aspecten zoals betrouwbaarheid, brandstofverbruik en bestuurderservaringen. 

 

Betrouwbaarheid hoog in het vaandel

Mercedes-Benz is ‘BestelautoMerk van het Jaar 2022’ geworden. Het merk met de ster won de door evofenedex georganiseerde verkiezing na een spannende strijd met Iveco, dat tweede werd. Volkswagen eindigde op de derde plaats. Mercedes won de verkiezing vooral door hoog te scoren op betrouwbaarheid, innovatief vermogen en tevredenheid over het dealernetwerk.

De 'BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing' is een echte gebruikersprijs. Er komt geen jury aan te pas, maar alleen ondernemers die dagelijks hun bestelauto gebruiken. De bestelauto is voor veel ondernemers een belangrijk bedrijfsmiddel om materialen, medewerkers, machines of apparatuur mee te nemen en om bij de klant de gewenste service te verlenen. Daarnaast moet een bestelauto natuurlijk vele jaren meegaan.

Hoe werkt het

Award BestelautoMerk van het Jaar 2022

Om deze video te kunnen bekijken moet je onze cookies accepteren. Meer informatie vind je in onze cookieverklaring.

Mark van Geest evofenedex
Contact

Vragen?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder