Wat is jouw favoriete bestelautomerk?

Voor de derde keer organiseert evofenedex de 'BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing'. Alle bestelautogebruikers kunnen hun favoriete bestelautomerk beoordelen op verschillende aspecten zoals betrouwbaarheid, brandstofverbruik en bestuurderservaringen. 

De 'BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing' is een echte gebruikersprijs. Er komt geen jury aan te pas, maar alleen ondernemers die dagelijks hun bestelauto gebruiken. De bestelauto is voor veel ondernemers een belangrijk bedrijfsmiddel om materialen, medewerkers, machines of apparatuur mee te nemen en om bij de klant de gewenste service te verlenen. Daarnaast moet een bestelauto natuurlijk vele jaren meegaan.

Wat is jouw favoriete bestelautomerk?

Breng je stem uit en doe mee met de 'BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing'. Het enige wat je hoeft te doen in deze vragenlijst in te vullen via onze website. Let op: je kunt tot maandag 30 mei tot 17:00 uur stemmen. Als dank voor je stem krijg je onze nieuwe Bestelautogids gratis toegestuurd. Bovendien maak je kans op een Kenwood Dashcam. 

 

aanbod_verkiezing

Betrouwbaarheid hoog in het vaandel

Bij onze 'BestelautoMerk van het Jaar-verkiezing' in 2017 kwam de Mercedes-Benz bestelauto als winnaar uit de bus. Volgens de gebruikers blonk het merk toen sterk uit in betrouwbaarheid. Welk bestelautomerk dit jaar met de eer gaat strijken is aan jou: jij weet als zakelijke gebruiker als geen ander hoe het is om dagelijks met je bestelauto op pad te gaan.

 

Hoe werkt het

Mark van Geest evofenedex
Contact

Vragen?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder