De omzet uit export in 2020 verdubbelen

Yalp

“Wij ontwikkelen sinds 2000 sport- en speeltoestellen. Het is een fantastische wereld om in werkzaam te zijn, omdat spelen gewoon ongelooflijk belangrijk is, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Technologie heeft de toekomst en wij proberen die vooruitgang toe te passen. Denk dan bijvoorbeeld aan een voetbalmuur met lichtgevende vlakken die je kunt uitschieten, compleet met licht- en geluidseffecten. Nadien maken wij het mogelijk om gemakkelijk je score te delen op Facebook.

De uitdaging

Het verdubbelen van de omzet uit export

Aanpak

Klantreferenties opbouwen, iets structureels neerzetten en ervaring opdoen in het buitenland.

Resultaat

Door kennis op te doen in 2020 onze omzet uit export verdubbelen.

Uitdaging

Een kwart van onze omzet komt nu uit export, in 2020 moet dat de helft zijn. Beginnen met exporteren kan lastig zijn. In een nieuw land moet je echt tijd, aandacht en energie steken om het vertrouwen te winnen van klanten en distributeurs.

Aanpak

Klantreferenties opbouwen, iets structureels  neerzetten en ervaring opdoen heeft nu eenmaal tijd nodig. Nu wij actief zijn in verschillende landen is het grappig om te merken dat spelvoorkeuren verschillen per cultuur. Zo is onze Fono DJ-tafel bijvoorbeeld erg populair in Zweden, maar minder in China, omdat mensen daar meer moeite hebben met zichzelf blootgeven, expressie tonen.

In een nieuw land moet je echt tijd, aandacht en energie steken om het vertrouwen te winnen van klanten en distributeurs.
Ben Admiraal, eigenaar Yalp

Resultaat

Wij volgen geregeld seminars en trainingen van evofenedex, vooral over de commerciële kant van internationaal ondernemen. Daarnaast weten wij de vereniging te vinden als wij een hulpvraag hebben. Op die manier gaat onze omzet uit export in 2020 verdubbelen.”

De buitenlandse zakenpartner

Checklist De buitenlandse zakenpartner

Hoe vind je de beste buitenlandse zakenpartner?

De sleutel tot succes bij export is vaak het vinden van de juiste zakenpartner. Maar hoe vind je die betrouwbare agent of distributeur?

Sander Zandvoort
Contact

Wil jij ook je export omzet verdubbelen?

Sander en zijn team helpen je graag verder!