Probleemloos boetes en vertragingen vermijden met wereldwijd rijdende vloot

EventRent

EventRent beschikt over een enorme vloot van 165 promotie- en roadshowtrailers, VIP-wagens, roadshowtrailers, beursvoertuigen en hospitality units die allemaal in eigen beheer zijn. Met een eigen engineeringafdeling en fabricagefaciliteiten en een groot aantal chauffeurs in dienst, kan EventRent wereldwijd aan alle wensen van klanten voldoen.

Uitdaging

Boetes en vertragingen vermijden met een internationaal rijdend wagenpark

Aanpak

Experts van ledenservice helpen met toegespitste antwoorden op internationale vervoersvraagstukken.

Resultaat

Voorafgaand aan nieuwe bestemmingen worden ledenservice en online kennisbank van evofenedex geraadpleegd

Uitdaging 

Klanten zoals Volkswagen, Total en Nike vertrouwen op EventRent voor hun promotie-acties. “De wensen van onze klanten zijn heel divers. Sommige bedrijven plannen een promotieactie van een dag in Nederland, andere lanceren een grote roadshow die zelfs langer dan een jaar kan duren in het buitenland. Iedereen kan bij ons terecht omdat wij wagens hebben in elke budgetcategorie. Van zogenoemde InfoWheels waarin de klanten zelf kunnen rijden, tot promotietrucks met een hele reeks uitschuifopties.” vertelt Lisette Knetsch, accountmanager bij EventRent.

De opdrachten in het buitenland lopen uiteen van Europa, de VS, Israël en exotische oorden zoals Namibië en Oman. Met zo’n groot werkgebied komt men een woud aan wet- en regelgeving tegen die het vervoer kan belemmeren. Zoals de diverse tolregelingen, milieuzones, import/exportregels, overbeladingsituaties, of de eigen vervoerwetgeving. Niet voldoen aan de plaatselijke wet- en regelgeving kan boetes tot gevolg hebben. Of erger nog: vertragingen opleveren.

“Onze trucks rijden over de hele wereld. evofenedex zorgt ervoor dat ze geen obstakels tegenkomen.”
Lisette Knetsch, Accountmanager EventRent

Aanpak

“Onze trucks rijden over de hele wereld. evofenedex zorgt ervoor dat ze geen obstakels tegenkomen. Als wij vragen hebben over bijvoorbeeld tolkastjes, een carnet of rij en rusttijden, dan nemen we contact op met evofenedex. Als wij een start maken met een tour over de grens in een land waar we nog niet eerder zijn geweest, is ook de online landeninformatie bijvoorbeeld erg nuttig. Wij weten dan ook of we rekening moeten houden met rijverboden die sommige landen instellen op nationale feestdagen.” vult Knetsch aan.

Resultaat

In de afgelopen jaren maakt Lisette en haar collega’s al tientallen malen gebruik van de ledenservice van evofenedex. Met de adviezen van onze experts weet EventRent internationale obstakels succesvol te ontwijken. Inmiddels is EventRent al 9 jaar lid.

Voorkom boetes in het wegtransport

Doe de gratis risicoscan wegvervoer

Onze risicoscan geeft eigen vervoerders inzicht in hoeverre zij met hun huidige bedrijfsvoering het risico lopen om een boete te ontvangen. De gratis online scan bestaat uit slechts 8 vragen.

Sander Zandvoort
Contact

Ook zonder zorgen vervoeren naar het buitenland?

Sander en zijn team helpen je graag verder!