Commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn per direct op zoek naar studenten voor de functie

Wil jij onze afdelingen marketing en sales ondersteunen bij een aantal fantastische projecten? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Wij zijn per direct op zoek naar studenten voor de functie van Commercieel medewerker binnendienst.

Als commercieel medewerker ondersteun je een aantal accountmanagers. Voor deze collega’s maak jij de afspraken bij onze leden en potentiële leden, zodat zij ze kunnen bezoeken. Daarnaast maak je ook afspraken met leden naar aanleiding van campagnes en mailings over onze dienstverlening. Hiernaast bewerk en beheer je jouw afspraken, voeg je informatie en data toe aan ons CRM systeem en registreer je eigen activiteiten.

De contacten die je legt zijn met onze eigen klanten en leden en zullen altijd een warme aanleiding hebben, jij zorgt ervoor dat deze aanleiding doorgroeit naar een afspraak.

Kortom, gewoon een interessante plek tussen leuke collega’s om relevante werkervaring op te doen naast je studie!

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een studie op hbo- of wo-niveau;
  • Je bent 18,75 uur per week beschikbaar;
  • Je bent flexibel inzetbaar naar aanleiding van je rooster op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur;
  • Je bent commercieel, zelfstandig en beschikt over doorzettingsvermogen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou in de functie?

  • Je verdient tussen de € 7,00 en € 11,00 euro bruto per uur afhankelijk van je leeftijd;
  • Je werkt in een leerzame omgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en jonge en dynamische collega’s.

Wie zijn wij?

evofenedex is een nieuwe vereniging ontstaan uit twee verenigingen met een grote staat van dienst en een schat aan kennis en ervaring waar handel en logistiek voor Nederland samen komen. Een unieke organisatie met een duidelijke visie voor de toekomst. Onze 15.000 leden weten wat ze willen en evofenedex weet wat ze wil, en kan, betekenen voor haar leden.

evofenedex is georganiseerd rond de kernthema’s vervoer, magazijn, gevaarlijke stoffen en internationaal ondernemen. Binnen die thema’s werken we in multidisciplinaire teams van specialisten op het gebied van beleid en opleidingen, accountmanagers en bedrijfsadviseurs om onze leden en klanten te voorzien van sterrenservice. evofenedex heeft een zakelijke cultuur waar persoonlijke groei en afwisseling voorop staan.

Kom jij ons team versterken?

Meer weten over wie we zijn en wat we doen? Kijk op www.evofenedex.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de HR afdeling op het nummer 079-3467346.

Stuur ons je CV met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij dé kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Sanne evofenedex
Contact

Vragen over deze vacature?

Sanne helpt je graag verder