Commercieel medewerker binnendienst

Kom bij ons werken als fulltime Commercieel medewerker binnendienst afdeling intern transport
 

Waarom past deze functie zo goed bij jou?

De functie van commercieel medewerker binnendienst biedt een uitdagende en zeer gevarieerde aanvulling op je werkervaring. In deze functie ben je de commerciële spin in het web voor onze vernieuwde afdeling Intern Transport. De afdeling is verantwoordelijk voor de verkoop en uitvoering van opleidingen op het gebied van Intern Transport, Luchtvracht en Veiligheid. Deze opleidingen geven wij voor zowel grote bekende bedrijven als voor individuele cursisten.

Jij ondersteunt onze accountmanagers en de afdelingen marketing en operations. Zo ben je verantwoordelijk voor het informeren en werven van nieuwe cursisten. Je maakt zelf voorstellen als reactie op aanvragen en offertes van grotere klanten en je pakt eigen verkooptrajecten van begin tot eind op. Ook onderhoud je contact met onze bestaande relaties, plan je afspraken voor onze accountmanagers in en ondersteun je marketing door content op te halen of te genereren met onze tevreden leden.

Als kers op de taart heb je de totale controle binnen deze functie door ingespeeld te zijn op de uitdagingen die onze operatie heeft met het plannen van trainingen, het maken van opleidingsvoorstellen en de communicatie tussen deze onderdelen.

Wat verwachten we van jou als commercieel medewerker binnendienst?

  • Afgeronde commerciële hbo-opleiding.
  • Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring. Heb je die opgedaan in een logistieke of export gerelateerde functie dan is dat een pre.
  • Ervaring met opleidingen en magazijnen is ook een pre.
  • Je bent zelfstandig, ambitieus en leergierig.
  • Je bent in staat om een veelheid aan kennis te vertalen naar een concreet en waardevol advies.
  • Je bent een open, energieke professional, vindt het leuk om uitgedaagd te worden door je omgeving en maakt graag gebruik van de ruimte die we je bieden om je continu te blijven ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn ondernemersvereniging evofenedex. Het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Wij zorgen ervoor dat onze leden hun logistiek optimaal organiseren en beter internationaal ondernemen. Dit doen wij door hindernissen weg te nemen en kennis en kansen toe te voegen. Door onze leden een mix van producten en diensten aan te bieden. En door hun belangen te behartigen in Nederland en daarbuiten. Wij beschikken over een uniek netwerk in binnen- en buitenland. 

Bij onze vereniging komen publieke en private sector samen; bij ons vind je het beste uit deze twee werelden.
 

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een psychologisch onderzoek is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder