skipToContentskipToFooter

Veel binnendienstmedewerkers zijn de afgelopen tijd flink op de proef gesteld, als het gaat om de vereiste vaardigheden voor het vervullen van hun functie. Eerst was er de Brexit, toen kwam corona, daarna de oorlog in Oekraïne en nu wacht ons wellicht een recessie. 

Het nakomen van de belofte aan de klant wordt steeds complexer. Ook het werk zelf verandert in rap tempo. Denk aan digitalisering, aan orders die vaker online binnenkomen en aan de digitale afhandeling van transacties. Al deze veranderingen hebben ook gevolgen voor de rol en voor de manier van werken van de binnendienstmedewerker, die steeds meer als een onmisbare schakel in het import- en exportproces wordt gezien.

Met de community Import en Export Binnendienst biedt evofenedex een platform voor binnendienstprofessionals. Om kennis te delen, inspiratie op te doen en om te groeien in dit vakgebied.

Voorbeelden van onderwerpen die tijdens bijeenkomsten aan bod komen, zijn:

  • De impact van nieuwe wet- en regelgeving en handelsakkoorden
  • Het optimaliseren van de import- en exportprocessen
  • Praktische onderwerpen, zoals Letter of Credit, de douaneaangifte, tips en suggesties over zendingen naar bepaalde landen, etc.

Toetreden tot de community import en export binnendienst?

Ben jij werkzaam op een import- of exportbinnendienstafdeling, heb je minimaal 2 jaar werkervaring en is jouw bedrijf lid van evofenedex? Dan is deelnemen aan deze actieve community iets voor jou. Deelname is gratis. Neem contact met ons op via onderstaande button. 

Alles wat je moet weten over de community

Vragen over de community of aanmelden?

Jade helpt je graag verder

jade