skipToContentskipToFooter

De wereld van internationaal zakendoen is continu in beweging. Nieuwe sanctiepakketten, handelsakkoorden en nieuwe wet- en regelgeving zijn slechts enkele voorbeelden. Tel daarbij de digitalisering van processen en de toename van geïntegreerde informatieprocessen op en je weet één ding zeker: het vak van de declarant wordt er de komende jaren niet saaier op en bijblijven is een must. 

Bij evofenedex, het kennisknooppunt voor handel en logistiek, vinden we het belangrijk dat jij als declarant op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen. Daarom hebben we de ‘Online community voor Declaranten’ opgericht. Leden van deze community krijgen toegang tot ons online communityplatform. Daar leg je makkelijk contact met andere deelnemers, kun je relevante informatie met elkaar delen en discussie voeren over actuele onderwerpen.

Voor wie is de community bedoeld 

Deze community is interessant voor declaranten, zowel van een mkb-onderneming als het grootbedrijf. Ook voor declaranten die werken bij logistiek dienstverleners is het netwerk interessant. De community is voor alle declaranten met een afgeronde vakopleiding en die werken bij een bedrijf dat lid is van evofenedex.

Dit gebeurt er op het platform

Op het online platform kun je discussiëren over relevante onderwerpen voor declaranten. Vragen, stellingen, tips, artikelen en ontwikkelingen die een declarant bezighouden, worden in deze groep gedeeld. Wanneer je lid bent van de Online community voor Declaranten, verwachten we van je dat je actief meedoet. Dus niet alleen kennis ‘halen’, maar ook ‘brengen’.

Deze onderwerpen komen aan bod

Onderstaande onderwerpen passeren regelmatig de revue, uiteraard is het aan deelnemers vrij om andere onderwerpen aan te dragen die verband houden met het werk van de declarant.

  • Indeling goederen in het douanetarief
  • Oorsprong
  • De kwaliteit van de douaneaangifte
  • Douanewaarde
  • Digitalisering
  • Toepassen van douanewetgeving

Toetreden tot de community

Ben jij werkzaam als declarant en is jouw bedrijf lid van evofenedex? Dan is deelnemen aan deze actieve community iets voor jou. Deelname is gratis. Neem contact met ons op via onderstaande button.

Vragen over het netwerk of aanmelden?

Hans en zijn collega's helpen je graag verder

Hans