Overzicht aangepaste rijverboden, grenscontroles en chauffeursverplichtingen

Leestijd: 3 minuten

De coronacrisis heeft een enorme impact op het Europese wegtransport. Per land kunnen de regels van dag tot dag verschillen. Daarom plaatsen wij hier continu de meest actuele wijzigingen. Zo zie je eenvoudig welke rijverboden er gelden en of er grenscontroles zijn. Ook zie je aan welke eisen je chauffeur of vervoersdocumentatie moet voldoen. Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met de European Shippers' Council (ESC).

De laatste wijzigingen direct in je mailbox 

De diverse wijzigingen publiceren wij ook in onze dagelijkse Nieuwsflits. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten binnen Europa. Leden van evofenedex melden zich hier aan voor de dagelijkse Nieuwsflits. Als je elke maand op de hoogte gehouden wilt worden van de rijverboden in Europa en anders vervoersgerelateerd nieuws, meld je dan aan voor de Vervoer Update.

 
 
 

Actueel overzicht per land

Specifieke vragen over jouw situatie?

Heb je twijfels over hoe je de regels moet interpreteren? Of heb je andere specifieke landgebonden vragen? Neem dan contact op met onze wegvervoerexperts van de Ledenservice. Bel naar 079 3467 346 of mail naar ledenservice@evofenedex.nl. Wij hebben voor jou het antwoord!

Nog geen lid van evofenedex?

Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap en hoe wij je verder kunnen helpen.

Rogier evofenedex
Contact

Vragen over corona?

Rogier helpt je graag verder