Ga duurzaam aan de slag met je vervoer

Van alternatieve brandstof tot de zero-emissie bestelauto: de startersgids voor eigen vervoerders

Of je nu slechts een bestelauto hebt of een wagenpark van vrachtauto’s: je moet aan de slag met het verduurzamen van je eigen vervoer. Zo geldt er vanaf 1 januari 2022 de aanscherping van de regels voor het inrijden van een milieuzone. En vanaf 1 januari 2025 krijgen 40 Nederlandse steden een zero-emissiezone. En voor 2030 moet de CO2-uitstoot van je bedrijf fors verminderd zijn. Als ondernemer sta je komende jaren voor veel uitdagingen.

Download het e-book

Dit e-book helpt je met deze duurzaamheidsuitdagingen en behandelt deze onderwerpen:

  • 8 Vragen om je wagenpark te analyseren
  • Wet en regelgeving milieu- en zero-emissiezones
  • Verduurzamingsmogelijkheden van je wagenpark
  • Alternatieve aandrijving
  • Kosten elektrische voertuigen versus dieselvoertuigen
  • Alternatieve vervoermiddelen en subsidies

Concreet inzicht in regels en oplossingen

Met het 22-pagina’ s tellende e-book krijg je een concreet overzicht met daarin stappen die jij moet zetten om duurzaam vervoer te realiseren. Zo ben jij op de hoogte van de wetgeving rond milieuzones en zero-emissiezones. Weet je welke maatregelen je kunt nemen om het brandstofverbruik van je voertuigen te reduceren. Tot slot biedt het een reeks nuttige tips en tricks om voor jouw onderneming een geschikte oplossing te vinden.

Het verduurzamen van je wagenpark is sinecure, dus bereid je er nu alvast op voor. Het e-book is kosteloos te downloaden voor alle belangstellenden (na registratie)

Onze adviseur Mark
Contact

Vragen over vervoer?

Mark en de andere ledenadviseurs helpen je graag verder