Fulltime

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Eindredacteur

Wat ga je doen als ervaren eindredacteur?

Je brede ervaring met eindredactie komt bij evofenedex optimaal tot haar recht. Alle mooie dingen die we doen worden nog waardevoller als de communicatie daarover ook goed is. Jouw rol en taken zijn daarom van groot belang voor de organisatie.

Je werkt aan teksten over onderwerpen die maatschappelijk belangrijk zijn. Het gaat ergens over: duurzaamheid en klimaat, de positie van Schiphol en de haven van Rotterdam handelsverdragen of het belang van gevaarlijke stoffen. Onze stem daarover heeft gezag en kent brede waardering. Dat komt niet alleen door de inhoud maar zeker ook door de kwaliteit van onze communicatie. Jij speelt bij het bewaken daarvan een belangrijke rol.

Je collega’s zowel binnen als buiten de afdeling corporate communicatie kijken uit naar je enthousiasme en je perfecte gevoel voor taal en zien je als vraagbaak, een coach en autoriteit op het gebied van geschreven teksten. Je hebt daarom een centrale plek in de afdeling en je komst voelt voor jou dan ook als het stappen in een warm bad. We lichten dat graag in een gesprek verder toe.

Wat breng jij als ervaren eindredacteur?

  • Je bent een ervaren eindredacteur met een perfect gevoel voor taal. Je snapt het vak van journalistiek en hebt belangstelling voor internationale handel en logistiek.
  • Als een sympathieke college kun jij goed omgaan met verschillende typen mensen en beschik je over een goede overtuigingskracht.
  • Je inspireert collega’s om hun schrijfkwaliteiten te verbeteren en onderdeel te laten zijn van hun werk.
  • Je gebruikt onze (vak)bladen als ankerpunt van onze communicatie, maar bent ook zeker niet vies van online-teksten.
  • Je bent een professional die weet dat je alleen sneller gaat, maar alleen samen verder komt.

Wat bieden wij jou?

  • Bij ons werk je in de dynamische omgeving van internationaal ondernemen en logistiek. Eerst in de vorm van een tijdelijk contract, maar met concreet uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan een lid van het managementteam, werkt veel samen met inhoudelijke specialisten van andere afdelingen binnen evofenedex en uiteraard met je eigen enthousiaste en gedreven team van communicatiespecialisten.
  • Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekend pakket aan overige arbeidsvoorwaarden zoals een waarderingsuitkering, 8% vakantiegeld, 28,5 vrije dagen, 2 collectieve vrije dagen, een thuiswerkvergoeding,
  • meubilair voor je thuiswerkplek, een goede pensioenregeling, top ICT-voorzieningen en het werken in een organisatie die veel vrijheid biedt aan mensen met kwaliteit en ambitie.

Kom jij ons team versterken?

Stuur ons je cv met motivatiebrief of laat ons op een andere manier weten waarom jij de kandidaat bent die wij zoeken. Reageren kan alleen via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een psychologisch onderzoek is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Vacature evofenedex
Contact

Vragen over vacatures?

Lydia helpt je graag verder