Hygiënisch vervoeren en opslaan van levensmiddelen

Volledig op de hoogte van de actuele voorschriften

Bij transport met diverse modaliteiten en de opslag van levensmiddelen moet de voedselveiligheid van de consument altijd gegarandeerd worden. Het is dus belangrijk dat er hygiënisch gewerkt wordt. Vanuit de wet- en regelgeving moeten alle exploitanten van levensmiddelenbedrijven een op HACCP gebaseerd voedselveiligheidssysteem hebben.

Vernieuwde code

De hygiënecode voor hygiënisch en voedselveilig werken bij transport en opslag van levensmiddelen is onlangs volledig herzien. Deze nieuwe hygiënecode is van toepassing vanaf september 2017. Daarmee is ook de geldigheid van de 2008 versie komen te vervallen. Heb jij al een op HACCP gebaseerd voedselveiligheidssysteem?

Op donderdag 20 september organiseren wij een bijeenkomst om jou te informeren over de nieuwe regels van de hygiënecode en hoe je deze kan toepassen binnen jouw bedrijf. Als deelnemer ontvang je ook direct een exemplaar van de nieuwe hygiënecode.

Locatie:
evofenedex, Zoetermeer
Datum:
20 september 2018
Tijdstip:
16:00 - 18:30
Prijs:
€ 150,00
Ledenprijs:
€ 99,00 Meer informatie
Overige informatie:
Deelnemers aan dit evenement ontvangen kosteloos de hygiënecode t.w.v. €25,-

Belangrijke informatie

Alles wat je moet weten over dit evenement
Daniëlle
Contact

Vragen over een evenement?

Daniëlle en haar team helpen je graag verder